2777
2789
عنوان

خوشبحال جاریم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 36 پست
ما ۴ سال عقد بودیم😭😭😭پدرشوهرم کسافتم این خونه رو هم با زور بهمون داد 

پدر شوهرت قول داده بود خونه بده و کاری انجام بده ولی زد زیرش؟

اگه اینطوره که حق با شماست

اگه قولی نداده بوده،پدر شوهرت همون خونه رو هم لطف کرده داده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک الان چند سال دارم تو ای زندگی تلاش میکنم و همش کسر خودم و زندگیم میذارم تا زندگیم یکم پیشرفت کن ...

حسرت فقط خودتونابود میکنه من وشوهرم ازدواج کردیم شوهرم نتونست برام حتی توتالارعروسی بگیره بابام کمک کرد گرفتیم توخونه مادرشوهرچندسال زندگی کردم الان دضع مالیمون خداروشکر خکبه ولی جاریم ازاول خونه داشت ازطرف باباش بهش یه ازث گنده رسیدوخونه خریدن توبهترین تالارشهرعروسی گرفتن  هرکی زندگیش یه مدله اینطوری خودتونابودمیکنی باید ببینی ادما ازدرون چقدر خوشبختن امین جاری من شوهرش انقدر آدم عصبی ای من حاصر نبودم دنیا مال من باشه شوهرم همچین اخلاقی داشته باشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
شوهرت این وسط دقیقا چکاره بود؟ چقدر پر توقع هستی واقعا چرا با این مرد که چیزی نداره ازدواج کردی؟

شوهرم برای پدرشوهرم کار میکرد تا این خونه رو بهش داد بعد دیگه جدا شد از باباش و پاره کرد خودشو تا یکم این زندگی رو جمع و جور کنه ولی الان پدرشوهرم واسه این پسرش همههه چیز فراهم کرده ک مبادا سختی بکشه

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

حسرت فقط خودتونابود میکنه من وشوهرم ازدواج کردیم شوهرم نتونست برام حتی توتالارعروسی بگیره بابام کمک ...

دارم داغون میشم بخدا😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

بچه ها من یه شبایی بود ک حتی نون هم نداشتیم بخوریم ولی همین پدرشوهر و مادر شوهرم خیر ندیدم نیمدن بپرسن در چ حالین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید اون موقع پدرشوهرت نداشته؟پس بقیه که مستاجرن چی؟باز شکر کن همون خونه هم بهت داد منم دوتا برادرشوهر دارم پدرشوهرم برای جفتشون خونه خرید با تمام وسایل و خرج عروسیشون شوهر من بچه اخره واسه ما نه خونه نگرفت فقط چندتا وسیله خرید گفته بود خونش میفروشه یه پولی میده ماهم بخریم اما اینکارو نکرد با اینکه قیمت خونش بالاس اما من نه ناراحت شدم نه چیزی چون نه وظیفشه نه توقعی دارم خودم با شوهرم زندگیمون ساختیم اصلا مهم نیس 

مخالف ازدواجتون بودن خانوادش؟یا شاید فاصله طبقاتی داشتید؟به این چیزا فکر نکن آدم خبری از جاریش نداشت ...

ن بابا فامیلیم باهم 😞😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید اون موقع پدرشوهرت نداشته؟پس بقیه که مستاجرن چی؟باز شکر کن همون خونه هم بهت داد منم دوتا برادرشو ...

اره نداشت و این باعث شد من بدترین روزای زندگیمو تجربه کنم ولی حالا ک میبینم جاریم انقدر زندگیش راحته میگم خوش بحالش ک حداقل سختی نمیکشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن بابا فامیلیم باهم 😞😞

فامیل؟حالا بزور اومدن یا خودشون با میل اومدن؟اگر با میله حتما گفتن این که فامیله عیب نداره هر چی هست تحمل میکنه... بنظرم باید خودتو دست بالا میگرفتی 

ینی پدر شوهرت یه خونه فول امکانات داده به جاریت ولی خونه ای که به تو داد هیچی نداشت؟

بخدا دقیقا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فامیل؟حالا بزور اومدن یا خودشون با میل اومدن؟اگر با میله حتما گفتن این که فامیله عیب نداره هر چی هست ...

اره کسافت عمومه😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلتو بزرگ کن زندگی خودتو بساز به جاری چکار داری

روزای سختی ک گذروندم چی؟؟؟موهای سفید تو سرم چی؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخدا دقیقا

من شرایط مشابه تو داشتم منتها گله ام از خدا بود که چرا من با این همه بیچارگی بدبختی تلاش تهش ب هیچی نرسیدم و فلانی همه چی واسش مهیا بود و رسید

درحالی که نصف منم تلاش نکرد ، زجر نکشید د خون دل نخورد

دوسال تمام افسردگی گرفتم تهش خودمو نابود کردم

باور کن هرچقدر غصه بخوری فایده نداره هرچند حق داری

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

اره نداشت و این باعث شد من بدترین روزای زندگیمو تجربه کنم ولی حالا ک میبینم جاریم انقدر زندگیش راحته ...

خب درک کن عزیزم نداشته مطمعن باش اگه داشت برای تو هم انجام میداد وقتی همون خونه رو داده ینی دوستون داشته الان خداروشکر کن خونه خودتو داری زندگیت رو به راهه نگاه به زندگی بقیه نکن از بیرون زندگی همه قشنگه