2777
2789
عنوان

به هیچ احدوناسی اعتمادنکنید😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 78 پست
یه زمانی تو رمان ها اینارو میخوندیم حالا داریم زندگیشون میکنیم(: خدا بخیر کنه

تاثیرات همون رمان های آبکی هم میتونه باشه

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید توی خواب راه میره..‌ زود قضاوت نکنیم ...باید حرفهای برادر شوهر رو هم بشنویم

توخواب راه میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد ماساژم میده؟

بعد 

الله اکبررر

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

شاید توی خواب راه میره..‌ زود قضاوت نکنیم ...باید حرفهای برادر شوهر رو هم بشنویم

راه رفتن ب کنار تو خواب بقیه رو هم میماله 😐😐😐😐خواهر یکم دیدت زیادی مثبت نیست ؟ 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

شاید باورتون نشه ولی منم با یکی بودم ک طرف همش از زن داشش حرف میزد وسط حرفاش و یکسره منو با اون مقایسه میکرد میگفت چقدر چشم ابروت شبیهشه فلانه من اون زمانا نمیفهمیدم یعنی چی بعد فهمیدم ایشون ب زن داشش نظر داشته 🤣🤣🤣یه مریضایی تو جامعه هستن ک نگو و نپرس 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
چه برادر شوهر هرزه ای  من پسر برادرشوهرم میاد خونمون  گاها شوهرم هم نیستن  مثل برا ...

ما هم والا همین هستیم 

یعنی پسر عموی من ک کلا باهاش از بچگی بزرگ شدم 

یا بقیشون  مثل برادر تا الان نگاه بد یا حرکت بد حس نکردم 

حتی ما پوشش آنچنانی هم نداریم پیش هم 

پسر عموم ک من پیشش اصلا زندگی کردم دیگ ما همه ب عنوان خواهر برادر میبینن 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

وقتی شوهرش نبست چطور اجازه داده بیاداونجا.اشتباه ازخودشه.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن