2777
2789
عنوان

دانشجو ها بیاین

219 بازدید | 10 پست

من دانشگاه دولتی ام میتونم شهریه خابگاه رو ترم بعد پرداخت کنم یعنی برم برا ترم جدید ک میام باز خابگاه بگیرم پرداخت کنم؟ 

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم... 

لایکم کن برگردم 

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

سلام عزیزم تو یه تاپیک انتخاب رشته با سوابق دیدمت  سوال داشتم 

شما با سوابق رفتین دانشگاه ؟  و چه رشته ای 

خودتون انتخاب رشته انحام دادین یا مشاور؟ 

برای سوابق معدل کل مهم هست یا کتبی 

ممنون نیشم جواب بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم تو یه تاپیک انتخاب رشته با سوابق دیدمت سوال داشتم شما با سوابق رفتین دانشگاه ؟ و چه رشت ...

سلام گلم رفتم دانشگاه مشاور گرفتم ولی اصلا نیازی به مشاوره نیست رشتم ریاضی معدل کتبی فک کنم  دانشگاه بیرجند

سلام گلم رفتم دانشگاه مشاور گرفتم ولی اصلا نیازی به مشاوره نیست رشتم ریاضی معدل کتبی فک کنم دانشگاه ...

سلام عزیزم میشه بگی با چه معدلی رفتی چون من معدل کتبی ۱۰/۹۸بود کل ۱۷/۶۵ میخوام ببینم امیدی هست دولتی یا شبانه قبول شم یا ن

سلام عزیزم میشه بگی با چه معدلی رفتی چون من معدل کتبی ۱۰/۹۸بود کل ۱۷/۶۵ میخوام ببینم امیدی هست دولتی ...

من کتبیم ۱۰و خورده ای بود و معدلم۱۶ ببین شهرای کوچک قبولی دولتیت صد در صدیه مثلا من اگ کرمان زندگی میکنم  احتمال قبولی خود کرمان کمه اما احتمال قبولی شهرای داخل کرمان صد در صد منظورم شهرای کوچیک تره  من همه شهرای بزرگ رو زدم قبول نشدم و اینکه ۳۰تا الویت زدم همه رشته های علوم پایه رو میتونی بزنی 

من کتبیم ۱۰و خورده ای بود و معدلم۱۶ ببین شهرای کوچک قبولی دولتیت صد در صدیه مثلا من اگ کرمان زندگی م ...

عزیزم رشته های علوم پایه یعنی چی ؟

بعد خودتون انتخاب رشته کردین یا مشاور؟ 

یعنی مثلا من شیرازم شهرستان های دور ور بزنم قبولم حتما ؟ مثلا رشته های مهندسی و مدیریت اینا ؟ 

ببخشید زیاد سوال پرسیدم کسی نیست درست راهنمایی کنه مشاورم ک دلش نمیسوزه 🥲

عزیزم رشته های علوم پایه یعنی چی ؟بعد خودتون انتخاب رشته کردین یا مشاور؟ یعنی مثلا من شیرازم شهرستان ...

علوم پایه یعنی(ریاضی، شیمی، زیست، آمار، زمین،....) 

من چون بار اولم بود اره مشاور گرفتم ولی بری کافینتم اوکیه 

دفترچه رو دانلود کن و کدا رو بردار بعد برو کافینت البته بری هم خودشون برات اوکی میکنن، شما باید شهرای شیراز رو بزنید البته خود شیرازم بزنید  ولی احتمال بیشتر شهراشو قبول میشید و اینکه رشته های مهندسی و مدیریت داره  ، میتونی دفترچه پارسال رو نگاه کنی(تو گوگل بزن دانلود دفترچه سراسری علوم پایه۱۴۰۲)بعد برو شیراز و شهراشو نگاه کن  مشاورم خاستی بگو من پارسال فک کنم۳۰۰گرفت ازم

علوم پایه یعنی(ریاضی، شیمی، زیست، آمار، زمین،....) من چون بار اولم بود اره مشاور گرفتم ولی بری کافین ...

آها مرسی عزیزم لطف کردی من پارسال با کنکور انجام دادم خودم مردود شدم با آزمون 

بعد میشه اگه سوالی داشتم باز مزاحمت بشم کمکم کنی ؟ 

و اینکه بعد از شهرستان های شیراز شهرای بلوچستان بزنم خوبه چون خیلی متقاضی نداره ؟