بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم میشه بگی با چه معدلی رفتی چون من معدل کتبی ۱۰/۹۸بود کل ۱۷/۶۵ میخوام ببینم امیدی هست دولتی ...
من کتبیم ۱۰و خورده ای بود و معدلم۱۶ ببین شهرای کوچک قبولی دولتیت صد در صدیه مثلا من اگ کرمان زندگی میکنم احتمال قبولی خود کرمان کمه اما احتمال قبولی شهرای داخل کرمان صد در صد منظورم شهرای کوچیک تره من همه شهرای بزرگ رو زدم قبول نشدم و اینکه ۳۰تا الویت زدم همه رشته های علوم پایه رو میتونی بزنی
همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم...
عزیزم رشته های علوم پایه یعنی چی ؟بعد خودتون انتخاب رشته کردین یا مشاور؟ یعنی مثلا من شیرازم شهرستان ...
علوم پایه یعنی(ریاضی، شیمی، زیست، آمار، زمین،....)
من چون بار اولم بود اره مشاور گرفتم ولی بری کافینتم اوکیه
دفترچه رو دانلود کن و کدا رو بردار بعد برو کافینت البته بری هم خودشون برات اوکی میکنن، شما باید شهرای شیراز رو بزنید البته خود شیرازم بزنید ولی احتمال بیشتر شهراشو قبول میشید و اینکه رشته های مهندسی و مدیریت داره ، میتونی دفترچه پارسال رو نگاه کنی(تو گوگل بزن دانلود دفترچه سراسری علوم پایه۱۴۰۲)بعد برو شیراز و شهراشو نگاه کن مشاورم خاستی بگو من پارسال فک کنم۳۰۰گرفت ازم
همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم...