2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مندچهار ساله اردواج کردم از اول تو ساختمون مادرشوهرم ایناییم اصلا نمیزارن از اینجا بریم خسته شدم  تربیت بچم دست خودم نیس هر چیزی بشه خبر دار میشن مهمون بیاد واسم مادرشوهرم کشیک میکشه نمیدونم چیکار کنم با شوهرم خوبیم تا وقتی ک دخالت نکنن البته تو ظاهر دخالت نمیکنن ولی با حرفاشون تاثیرشونو رو شوهرم و زندگیم میزارن شوهرم یجورایی حرف مادرش براش سنده 

بیا دردو دل کنیم 😭😭

منم ۴ساله مادرشوهرم پیشمه خون کرده به دلم به من حسادت میکنه انگار من هووشم

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
یعنی تو یه خونه باهمین؟

بله کاش طبقه جدابودیم 

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
خب جدا بشین اگ شرایطش دارین ما فعلا نمیتونیم جدا شیم

شوهرم ندار نیس  میتونه همین الانم خونه بخره بریم ولی خانوادش نمیزارن میگن اگه شما از اینجا برید ما دق میکنیم 😑