2777
2789
چرامیگه چکارکنم پیرزنی باش بساز نمیشه که جداش کنیم مردم طعنه میزنن عرضه نداشت مادرش نگه داره

خب اینم راست میگه مادرشه خب هر چی باشه 

شوهر من میگه مادر مثل مسجده هر چقدرم بد باشه و زبونش تلخ نمیشه خرابش کرد گناهه  باید تحمل کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ان شاالله درست میشه مامان منم معجزه باعث شد جدا بشه مادربزرگم ازش  خدا ب دل بزرگ نگا میکن ...

ممنون عزیزم. ان شالله خدا به شماهم کمک کنه به آرامش برسید آرامش ازهرچیزی مهمتره

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
خب اینم راست میگه مادرشه خب هر چی باشه  شوهر من میگه مادر مثل مسجده هر چقدرم بد باشه و زبونش ت ...

من بعضی وقتا با تندی جوابش بدم شوهرم ناراحت میشه توخلوت بهم گله میکنه ولی هیچوقت پیش خانوادش پشت منو پایین نمیاره 

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
من اومده بودم از درد خودم بگم حرفای تورو دیدم مال خودم یادم رفت ☺️☺️

خودمم به همین می خندیدم ببخشید خیلی دلم پره

درسته خدمت ب پدرمادر ثوابه  ولی سختی ام داره دیگه ادم کم میاره زندگیه بقیه ام رو میبینه

آره بخدا. اونا که سرزندگی خودشونن هر ازگاهی میان بزرگتر از دهنشون حرف میزنن که این کار بکنید این کاربکنید