2777
2789

مادرشوهرم دوتا پسر دیگه داره که اصلا براشون مهم نیست شوهرمن خیلی واسش آبرومهمه این که مادرش تنها باشه خیلی واسش پیش فک وفامیل بدمیشه 

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم تو وضعت از منم بدتره  پدرشوهرت فوت شده؟

خدانکنه عزیزم 

آره کاش پدرشوهرم زنده بود شر زنش سرمن نبود 

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
مادرشوهرت جوونه؟

70 سالشه 

یه استکان جابجا نمیکنه

دختراش هم میان یک ماه دوماه می‌مونن تاحالا یه غذانپختن مگه ظرفی بشورن یا جارو شلخته ای بزنن

منم تو ی ساختمونیم ولی توقع دارن هر روز برم یا هر روز بچم بره اگه نریم گله و شکایت میکنن ک چرا نمیای ...

من خونه پدرم دوسه ماه یکبار اونم مادرشوهرم چسبیده بمن انگارمن زاییدمش

70 سالشه  یه استکان جابجا نمیکنه دختراش هم میان یک ماه دوماه می‌مونن تاحالا یه غذانپختن مگه ظ ...

خدا صبرت بده عزیزم وضعیت مادر منم همین بود تا دوسال پیش مادربزرگم ک ۸۰ سالشه  با ما زندگی میکرد ۱۲ سال خیلی سخته مادرشوهر پیر نگه داشتن من میدیدم مامانم چقدر سختی میکشید و احترامش میکرد بازم مادربزرگم پشت مامانم بد میکفت و قدر نمیدونست

من حتی توخونم لباس راحتیم نمیتونم بپوشم همش زومه رومن ببینم چکارمی کنم خیلی رومخمه بعدانقدخودش مظلوم نشون میده به بقیه فقط من میدونم چیه

خدا صبرت بده عزیزم وضعیت مادر منم همین بود تا دوسال پیش مادربزرگم ک ۸۰ سالشه  با ما زندگی میکرد ...

اینم همینه من دلم سوخت گفتم تنهایی سکته نکنه بلایی سرش نیاد قبول کردم بیاد پیش ما حالااومده بمن لج وحسادت ونمک نشنلسی وقدرنشناسی میکنه 

پیش خودش نمیگه دوتاعروس دیگه هم دارم پس اونا کجان نگاهی به دور وبرش نمیدازه که خانمای دور وبرش تنها زندگی میکنن این شده زیبای خفته نازک نارنجی نمیگه بزار حداقل یخورده هوای این عروس بدبخت داشته باشم آخه گناه من جی بود

من حتی توخونم لباس راحتیم نمیتونم بپوشم همش زومه رومن ببینم چکارمی کنم خیلی رومخمه بعدانقدخودش مظلوم ...

نمیخوام دل سردت کنم ولی ب قول مامانم که میگه کسایی ک مادرشوهر پیر نگه میدارن هم این دنیاشون جهنمه  هم اون دنیاشون    چون اگه حرفی بزنن اون دنیاشون میسوزه اگه نزنن هم  دل خودشون میسوزه...

راست گفته بخدا من 4ساله زندگی زهرم شده غیبتشم میکنم بعدش عذاب وجدان میگیرم هرچی میخوام بی خیال باشم ...

عزیزم ان شاالله درست میشه مامان منم معجزه باعث شد جدا بشه مادربزرگم ازش  خدا ب دل بزرگ نگا میکنه ک  ب مادرشوهرت رحم کردی نگهش میداری خدا پاداشتو میده  زندگیت از جاریات در اینده بهتر میشه مطمئن باش❤️