منم تو ی ساختمونیم ولی توقع دارن هر روز برم یا هر روز بچم بره اگه نریم گله و شکایت میکنن ک چرا نمیایین حالا خونه پدرم هفته ای یکی دوبار بیشتر حق ندارم برم
70 سالشه یه استکان جابجا نمیکنه دختراش هم میان یک ماه دوماه میمونن تاحالا یه غذانپختن مگه ظ ...
خدا صبرت بده عزیزم وضعیت مادر منم همین بود تا دوسال پیش مادربزرگم ک ۸۰ سالشه با ما زندگی میکرد ۱۲ سال خیلی سخته مادرشوهر پیر نگه داشتن من میدیدم مامانم چقدر سختی میکشید و احترامش میکرد بازم مادربزرگم پشت مامانم بد میکفت و قدر نمیدونست
پیش خودش نمیگه دوتاعروس دیگه هم دارم پس اونا کجان نگاهی به دور وبرش نمیدازه که خانمای دور وبرش تنها زندگی میکنن این شده زیبای خفته نازک نارنجی نمیگه بزار حداقل یخورده هوای این عروس بدبخت داشته باشم آخه گناه من جی بود
اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
من حتی توخونم لباس راحتیم نمیتونم بپوشم همش زومه رومن ببینم چکارمی کنم خیلی رومخمه بعدانقدخودش مظلوم ...
نمیخوام دل سردت کنم ولی ب قول مامانم که میگه کسایی ک مادرشوهر پیر نگه میدارن هم این دنیاشون جهنمه هم اون دنیاشون چون اگه حرفی بزنن اون دنیاشون میسوزه اگه نزنن هم دل خودشون میسوزه...
راست گفته بخدا من 4ساله زندگی زهرم شده غیبتشم میکنم بعدش عذاب وجدان میگیرم هرچی میخوام بی خیال باشم ...
عزیزم ان شاالله درست میشه مامان منم معجزه باعث شد جدا بشه مادربزرگم ازش خدا ب دل بزرگ نگا میکنه ک ب مادرشوهرت رحم کردی نگهش میداری خدا پاداشتو میده زندگیت از جاریات در اینده بهتر میشه مطمئن باش❤️