2777
2789

کراشم تو دانشگاهه خیلی پسر مودب و متشخصیه

رفته پی وی رفیقم بهش پیام داد گفت از رفیقتون خوشم اومده اخلاقش اینجوریه دختر خوبیه با فهمیه 

جالبه اون شب اومد پی وی من راجع به درس گقت آخرش گقت کمکی خواستی میتونی رو من حساب کنی

به نظرتون چکار کنم بفهمه این حس دو طرفه س؟

خیلی عاشقش شدم دارم دیوونه میشم همه میگن چته مشکوکی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد خودتو مشتاق نشون نده پسر ها اگه بفهمن عاشقشون شدی و خیلی بهشون اهمیت میدی بیشتر ازت فاصله میگیرن و فاز برمیدارن

عادی باش طوری هم برخورد نکن ک کلا هیچ تمایلی برای حرف زدن باهاش نداره معمولی رفتار کن اون خودش راهشو پیدا میکنه که باهات صمیمی تر بشه و حرفشو بزنه 

مستقیم که اصلا نگو

اگر خوشش اومده ازت بذار برات تلاش کنه

خیلی ذوق زده باشی و جاده رو براش صاف کنی زده میشه

همین که گفته ازش سوال بپرسی خوبه 

لبخند و احترام و مرتب بودن جذابت میکنه براش

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
راهکار بدید به پسره بفهمونم

عکسشووو بذاررر کنجکاو شدمم 

خب بهس پیام بده ب بهانه ی درسی تو گروه کلاسی بگو میشه یکی فلان جزوه رو بفرسته بعدش برو پی وی

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
عکسشووو بذاررر کنجکاو شدمم  خب بهس پیام بده ب بهانه ی درسی تو گروه کلاسی بگو میشه یکی فلان جزو ...

هعی عکس چیه لو میرم😂

ولی به خاطر اینکه من با همه خشک بودم کسیو محل نذاشتم خوشش اومده میگه دختر خوبیه

باشه ان شاءالله ترم شروع شد ازش سوال میپرسم

زیاد خودتو مشتاق نشون نده پسر ها اگه بفهمن عاشقشون شدی و خیلی بهشون اهمیت میدی بیشتر ازت فاصله میگیر ...

یعنی حتی حضوری باهات صحبت کرد سرد برخورد کنی جدی مثلا متین با احترام

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
خوب جوابشو دادم.وقتی جوابشو دادم رفیقم ازش پرسید چی شد؟ پسره گفت خانم با درک و فهمیه همین🥺😭

فک کن کراش منم از اخلاقم تعریف میکرد میگف مشخصه مهربونی🥺

نزار زود به دستت بیاره ،،وقتی هم سر صحبت باز کرد بگو خانوادت و خودت حساسین،،ک توقع دوستی نداشته باشه ...

رفیقم بهش گفت این اهل دوستی نیست باید بگیریش.

پسره گفت باشه بذار بشناسمش بعد

حالا میترسم پسره پشیمون شه