2777
2789
عنوان

حرف کراشم:(به نظرتون چجوری بهش بفهمونم؟)

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 39 پست
هعی عکس چیه لو میرم😂 ولی به خاطر اینکه من با همه خشک بودم کسیو محل نذاشتم خوشش اومده میگه دختر خوب ...

ایوووولللل

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفیقم بهش گفت این اهل دوستی نیست باید بگیریش. پسره گفت باشه بذار بشناسمش بعد حالا میترسم پسره پ ...

رفیقت که سنگ انداخته کدوم پسری الان با وضع مملکت ندیده نشناخته زن میگیره بدون دوستی ؟

الهیییی یادش میفتم تپش قلب میگیرم چجوری بهش بفهمونم آخهههه😭خدایا خودت درستش کن

اخی عزیزم مشخصه خیلی دوسش داری نمیشههه عکسشو دو دقیقه بذاری پاک کنییی🥺😂افریننن منم عکس کراشمو میذارم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
یعنی حتی حضوری باهات صحبت کرد سرد برخورد کنی جدی مثلا متین با احترام

سرد نه کاملا معمولی خود واقعیت باش . و طوری رفتار کن که تور ب شکل یک دختر عاقل . باوقار ببینه نه شکل یک دختر دم دستی 

پسر ها دختر های دست نیافتنی رو دوست دارن و دختری ک سریع صمیمی بشه یا خودش رو خیلی مشتاق نشون بده سرد میشن نسبت بهش ( اینو دوستای پسری که دارم ک دوست عادیم هستن برام گفتن )

اخی عزیزم مشخصه خیلی دوسش داری نمیشههه عکسشو دو دقیقه بذاری پاک کنییی🥺😂افریننن منم عکس کراشمو میذا ...

میترسم😂

ولی خیلی حالم خرابه مامانم میگه یه چیزیت شده

بهش بگم بدش میاد فکر کنم😂نمیگم بهش

سرد نه کاملا معمولی خود واقعیت باش . و طوری رفتار کن که تور ب شکل یک دختر عاقل . باوقار ببینه نه شکل ...

نگا کن من واقعا کاملا جدی صحبت میکردم همون اصطلاح کم گوی و گزیده گوی چون در دقیقا کم صحبت میکردم اروم متین با حیا تو چشای طرفم دو بار بیشتر نگا نکردم راجب خودم میپرسید چند سالمه خیلی کم جدی میگفتم..گف قیافه ات مشخصه مهربونی لبخند زدم همین مطمئنم بخاطر شرایط شغلیش خیلیا دلشون میخواد باهاش اثکی شن بعد میگف... دانشگاه کی میرم توصیه میکرد بهم برای شغلم و.. میگف دوباره بیا ببینمت🥺این رفتارم خوبه؟ نگا کنید بعد لحن صحبت کردنم جوریه ک همه بهم میگن انگار با ناز صحبت میکنی با اینکه عمدی نبود بخدا

اسکرین چت رو نشونم داد پسره وضعش خوبه

ببین بزار بهت رک بگم اگه پسره میخادت از این به بعد بهتره بیاد با تو حرف بزنه ، اینجوری بیشتر با دویتخ صمیمی ایه تا خودت فردا با هم دوست شدید هر چی بشه دوستت مباد وسط میشه رقیب از ما گفتن به کسی اعتماد نکن 

میترسم😂 ولی خیلی حالم خرابه مامانم میگه یه چیزیت شده بهش بگم بدش میاد فکر کنم😂نمیگم بهش

نههه نترسسس زود پاک کن 🥺😂نه ب مامانت نگو وقتی خبری نیس

سرد نه کاملا معمولی خود واقعیت باش . و طوری رفتار کن که تور ب شکل یک دختر عاقل . باوقار ببینه نه شکل ...

دقیقا ببین رفیقم یه بار گفته بود این رو هیچ پسری نظری نداره 

این پسره گفته بود پس چقدر دختر خوبیه

میدونه عاقل و باوقار

پس من فقط با روی خوش سلام کنم و پیام داد درست جواب بدم همینا کافیه؟