2777
2789
عنوان

حرف کراشم:(به نظرتون چجوری بهش بفهمونم؟)

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 39 پست
نه نمیگم بدش میاد شما به کراشتون رسیدین؟

😂😭نه خودم قدمی برنداشتم... غرورم اجازه نمیده

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😭نه خودم قدمی برنداشتم... غرورم اجازه نمیده

جدی من خودمو قانع کردم

ماه بعد شروع میشه

اگه تا آخر اسفند چیزی نگه من واسطه میفرستم صحبت کنه😂

یه ماه نبینمش خل میشم

جدی من خودمو قانع کردم ماه بعد شروع میشه اگه تا آخر اسفند چیزی نگه من واسطه میفرستم صحبت کنه😂 یه ...

هیچ کاری نکن منتظر بمون تا ببینیش... دوره ی کارشناسی هستین یا ارشد

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
هیچ کاری نکن منتظر بمون تا ببینیش... دوره ی کارشناسی هستین یا ارشد

کارشناسی😂

ببیییییین چرا خدا این عشق دوطرفه رو به دلمون انداخته

به خدا بهش نرسم افسرده میشم

پس باید کاری کنم اگه نیومد نزدیک عید میگم و خلاص

فوقش میگه نه😑😂منم ضایع میشم تا ابد

کارشناسی😂 ببیییییین چرا خدا این عشق دوطرفه رو به دلمون انداخته به خدا بهش نرسم افسرده میشم پس با ...

هیچ وقت خودتو کوچیک نکن بخدا من با اینکه حس میکردم نخ میداده هیچ کاری نکردم ک غرورم خورد نشه 

نگا کن من واقعا کاملا جدی صحبت میکردم همون اصطلاح کم گوی و گزیده گوی چون در دقیقا کم صحبت میکردم ارو ...

اینظطور ک گفتی خوب رفتار کردی

من از پسر های متعددی شنیدم وقتی با هم صحبت میکردیم حتی لاشی ترین و داغون ترینشون از دختر هایی ک رفتار های جلف دارن / خودشون ابراز علاقه میکنن / خیلی خودشون رو مشتاق نشون میدن / خیلی زیاد صحبت میکنن خوششون نمیومد و یک حالتی سرد میشدن نسبت بهش برای یک رابطه جدی ( اوناییک قصدشون سو استفاده هست رفتار شما براش اهمیتی نداره .. منظور من پسر هایی هستن ک دنبال یک رابطه جدی هستن )

حداقل اول رابطه و در شروع ماجرا یک خانم باید اینطور رفتار کنه بعد ها که رابطتتون جدی تر شد میشه صمیمی تر رفتار کرد اما برای اول رابطه و تو قرار های اول گزیده رفتار کردن از همه چی بهتره 

اینظطور ک گفتی خوب رفتار کردی من از پسر های متعددی شنیدم وقتی با هم صحبت میکردیم حتی لاشی ترین و دا ...

خیلیییی ممنونم ازت عزیزم امیدوارم اونم خوشش امده باشه🥲🥲🥲نمیدونم من رفتارم این مدلیه ادا در نمیاوردم