2777
2789
نه من برا خودت ميگم كه ببينم درست تشخيص ميدي يا نه  چون خودم هم دوره هاي پريودم طولانيه و ميدو ...

بین ۳۲تا۳۴روزه ست بعضی وقتام جو گیرمیشه بیشترمیشه😅کلا ازوقتی تصمیم ب اقدام گرفتم پریودی هام نامنظم ترشدن

[QUOTE=325539265]بین ۳۲تا۳۴روزه ست بعضی وقتام جو گیرمیشه بیشترمیشه😅کلا ازوقتی تصمیم ب اقدام گرفتم پریودی هام نامنظم ...[/QUOTE منم همين حدوده فكر ميكنم   يه دو سه هفته بعد پاكي طول بكشه 

هيچ وقت تو ماه پهلو درد نميشي مثل نفخ زياد تو پهلو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=325539265]بین ۳۲تا۳۴روزه ست بعضی وقتام جو گیرمیشه بیشترمیشه😅کلا ازوقتی تصمیم ب اقدام گرفتم پ ...

پیش میاد واسم ولی خیلی دقت نکردم ببینم هرماهه یانه

مثلا این ماه از روز تخمک گذاری سینه دردم ب شدت شردع شد درد تخمدان داشتم ویبوست شدیدو حالات پریودی بهم دست میداد تا دوهفته ای اینجوری بود.تا موعد پریودیم ک رسید کلا دردام کمترشدن الانم چندروزه عقب انداختم و خبری نیس فقط یکم ترشح دارم 

پیش میاد واسم ولی خیلی دقت نکردم ببینم هرماهه یانه مثلا این ماه از روز تخمک گذاری سینه دردم ب شدت ش ...

وقتي پهلوت درد ميگيره احتمالا زمانش تخمك گذاريه و اگر دقت كني ميفهمي دو هفته قبل از شروع پريوديه و دو هفته بعد پريود ميشي