2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه اصلا به این فکر نکنی که میشه یا نه ... شما هر یه روز در میون رابطه داشته باش و فقط و فقط لذت ب ...

مرسی عزیزم حتما

نزدیکی روز از چند روز قبل از تخمک گذاری باید شروع کرد و تا چند روز بعد باید ادامه بدیم؟

عزیزم من تنبلی تخمدان دارم و قرص مصرف میکنم و بعددوسال تصمیم گرفتم اقدام کنم ولی باز حس پیگیر بودن ...

منم تنبلی تخمدان دارم.من انقد پیگیر بودم وذوق داشتم ک بعداز روز تخمک گذاریم حواسم ب قدمامم بود توهم میزدم ک باردارم وهرچیزی میخواستم بخورم سرچ میکردم تواینترنت ک واسه بارداری ضرر نداشته باشه 🤣انقد ذوقشو داشتم ولی الان نه اصلا مثل قبل نیستم.روزی ک میخواستم بی بی بزنم شبش تاصبح خوابم نمیبرد بی بی چکو میذاشتم زیربالشتم صبح زود میدوئیدم ک بی بی چک بزنم خیال پردازی هام ک مثبته بشه وچجوری شوهرمو غافلگیرکنم ک ب کناااررر 

ببخشید😔 الهی دامنت سبز بشه به این زودیا میبوسم دلت رو عزیزم

فدات بشم عزیزم همچنین شما

من برای دومی اقدامم یک سال شد ولی نمیشه،فولیکولام کوچیکن با دارو هم نشد خیلی بده پسرم منتظره همش میپرسه برام کی نی نی میاری همه هم کلاسهاش خواهر و برادر دارن این طفلک فقط تنهاس 

الهی خدا به همه منتظرا بده

فدات بشم عزیزم همچنین شما من برای دومی اقدامم یک سال شد ولی نمیشه،فولیکولام کوچیکن با دارو هم نشد خ ...

خداروشکر که یه دونه داری

من بچه اولمه که در حال اقدامم

بهش فکر نکن از بزرگ شدن گل پسرت لذت ببر و به چیزی فکر نکن

منم تنبلی تخمدان دارم.من انقد پیگیر بودم وذوق داشتم ک بعداز روز تخمک گذاریم حواسم ب قدمامم بود توهم ...

الهی😍

کاش منم به خط بی خیالی

دارم برنامه سفر میچینم و یه عروسی در راه داریم و توی شرکت سرمو با دوستام و همکارام و کارام گرم میکنم

باید واقعا بزنم به بیخیالی

خداروشکر که یه دونه داری من بچه اولمه که در حال اقدامم بهش فکر نکن از بزرگ شدن گل پسرت لذت ببر و ب ...

ممنون عزیزم 

انشالله خدا زوده زود اول به شما بعد هم به منو ،منتظرا نی نی بده

مرسی عزیزم حتما نزدیکی روز از چند روز قبل از تخمک گذاری باید شروع کرد و تا چند روز بعد باید ادامه ب ...

به من یه دکتری گفته بود دو الی سه روز بعد از پریودت که پاک شدی شروع کن.   و  یه روز در میون رابطه داشته باش  که کیفیت اسپرم ضعیف نباشه من راستش خودم تا دو  روز قبل پریود بعدیم  همین کار و کردم که شد توکل کن بخدا انشالله ماه بعد باردار باشی عزیزم 

روز تخمك گذاريتونو چه جور متوجه ميشين؟

میگن علائم داره من ک علائمی نداره .بخاطر نامنظمی پریودیم بعداز تموشدن پریودی من چند باری رو در هفته اقدام میکنم 

علائم تخمک گذاری دل درد و سینه درد و همون ترشحات کشدار هستن.واسه دقیق تشخیص دادنش کیت تخمک گذاری استفاده کن

الهی😍 کاش منم به خط بی خیالی دارم برنامه سفر میچینم و یه عروسی در راه داریم و توی شرکت سرمو با دو ...

آره عزیزم بهترین کارهمینه بزن ب بیخیالی همه چی دست خداس هرموقه بخواد میده بنظرم بقیه چیزا بیخودیه.

میگن علائم داره من ک علائمی نداره .بخاطر نامنظمی پریودیم بعداز تموشدن پریودی من چند باری رو در هفته ...

نه من برا خودت ميگم كه ببينم درست تشخيص ميدي يا نه 

چون خودم هم دوره هاي پريودم طولانيه و ميدونم طول ميكشه تا روز تخمكگذاري برسه

دوره هاتون چند روزه هست؟