2777
2789
عنوان

میخوام‌بدجنس بشم

63 بازدید | 6 پست

بچه ها میگید چیکار کنم،دلم نمیخواد واسه همه حرص بخورم و ناراحت بشم،خصلت بدیه یوقتا پیش خودم میگم نکنه طرف پیش خودش بگه چقد اویزونه،چیکار کنم از این احساسات کوفتیم کم بشه و مهربون نباشم ؟

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
آدما برات پشیزی ارزش نداشته باشن

نمیدونم چطور برام مهم نباشن،نمیدونم اون حس مهربونی مزخرف درونمو سرکوب کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چطور برام مهم نباشن،نمیدونم اون حس مهربونی مزخرف درونمو سرکوب کنم

ببین توی هر موقعیتی اول خودت رو دوست داشته باش و خودت برات مهم باشه 

همیشه حق رو به خودت بده احساس عذاب وجدان هیچ وقتتتت نداشته باش

یه جمله تو یه کتابی خوندم نوشته بود: دقیقا زمانی که احساساتی میشید اونجا از آدما ضربه میخورید...

فلسفه ماکیاولی رو مطالعه کن

ببین توی هر موقعیتی اول خودت رو دوست داشته باش و خودت برات مهم باشه  همیشه حق رو به خودت بده ا ...

ببین این که مهربونم باعث نشده خودمو دوست داشته باشم،دلم میخواد به اون ادم کمک کنم مخصوصا اگه کسی باشه که دوستش داشته باشم،این کتابو میگیرم ببینم چطوره ازت ممنونم

ببین این که مهربونم باعث نشده خودمو دوست داشته باشم،دلم میخواد به اون ادم کمک کنم مخصوصا اگه کسی باش ...

این کتاب نیستش گلم یک مفهومه در موردش تحقیق کن

خودشناسی خیلی سخته زمان میبره