2777
2789

جمعه ک با همسرم رفته بودیم خرید

ی ایرپاد برای همسرم خریدم ، گفتم هدیه روز مرد

ولی گفتم امسال اولین سال هست که توی خونه خودمونیم

گفتم سورپرایزش کنم

الان کیک شکلاتی سفارش دادم

براش ی بافت و ست کیف و کمربند هم خریدم

ی دسته گل تک شاخه ای رز سفید هم سفارش دادم

برای فردا

وقتی از سرکار برگرده ، همرو آماده میکنم 

ناهار هم چیزایی ک دوست داره رو آماده میکنم براش

به‍  مـُعـجـزهٔ « زمـان » ایـمـان داشـته باش ✨⏳

بنظرم شما زیادی هزینه کردی 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز مرد نداریم اصلا تو تقویم هم ننوشتن ولادت حضرت علی هست.

یه روز رو زدن به نامشون خر ذوق بشن 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

روز مرد خوبه باز هر چی بخوای میتونی بخری برا روز پدر چی بخریم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
هزینه کلش چقد شد؟

9۵۰۰ شد ایرپاد ک ۷ تومن خودم دادم ، ۲۵۰۰ خود همسرم

بافتش شد ۷۰۰

ست کیف و کمربند هم ۹۸۰

کیک ۱۴۵

دسته گل هم ۲۲۰

به‍  مـُعـجـزهٔ « زمـان » ایـمـان داشـته باش ✨⏳
بابا ها پیرهن

اونقدر داره که 

به خدا برا روز پدر همیشه میمونم چی بخرم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل