2777
2789
عنوان

چی میشه که ترک میشی

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 59 پست
ما از بچگی یعنی ۱۴ سالم بود و اون ۱۶ سال ک باهمیم الان ۲۱ سالمه و رابطه نزدیکی داشتیم خیلی نزدیک من ...

یعنی رابطه جنسی داشتین؟ 

نبایدبهش اعتمادمیکردی گل من  هرموقع ی خواستگارخوب میومدبایدبهش اخطارمیدادی بیادجلومیدیدی بهونه میاره پسش میزدی ومیرفتی سرزندگیت

Dunyada olumden baskasi yalan
مگه شوهرریختن ک همینجوری بخادزودی ازدواج کنه!آدم ب خاطرلجبازی وسوزوندن یکی دیگه ب هرکی ک نمیتونه بله ...

منظورم موقعیت خوب اگه داره نگفتم بره از تو خیابون پیدا کنه. کلا ازدواج هرچی باشه با هرکی باشه همین که طرف کلی برگه امضا میکنه و جم میخوره میتونی مهریه اجرا بزاری از صدتا دوستی بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی راحت میذاره میره چیزی نیست که  اینقدر دیدماااا پسرا بعد چند سال میپیچونن با اونی که م ...

دفیفا اینم مامانش پیشنهاد داده 

به من میگه اون آینده منو می‌سازه گفتم مگه قرار نبود باهم پیشرفت کنیم خیلی حالم خراب و نمی‌فهمم اصلا

ما از بچگی یعنی ۱۴ سالم بود و اون ۱۶ سال ک باهمیم الان ۲۱ سالمه و رابطه نزدیکی داشتیم خیلی نزدیک من ...

اشتباهت همینجا بوده اخه اونموقع اوج بلوغتون بوده تا چند سال بعدش به احساس هیچ کدومتون اعتباری نبوده یک معلم داشتیم میگفتش احساس پسرا تا ۲۵ سالگی پایدار نیست یعنی معیاراشون هی عوض میشه بعد مثلا خود تو تا همین دوسال پیش نوجوون بودی منم همسن توام و بنظرم واقعا اعتباری نیست 

منظورم موقعیت خوب اگه داره نگفتم بره از تو خیابون پیدا کنه. کلا ازدواج هرچی باشه با هرکی باشه همین ک ...

چ تفکری داری شما! 

ازدواج باهرکی ب چ قیمتی ؟!ک بگن شوهرداره! 

شوهرمعتاددوزاری بی مسئولیت ب چ دردی میخوره ک بخاددهن مردموببنده!جزاینکه عمرتوب بادمیده ی کاری باهات می‌کنه ک حتی ازاون مهریتم می‌گذری ک فقط خودتونجات بدی  

تنهایی شرف داره ب خیلی ازاین بی مصرف ها

اسی ولش کن بذار بره..این باهات ازدواجم بکنه خوشبخت نمیشی. سنّی هم نداری که بگی عمرت هدر شده. از ای ...

من نمبخشمش نه اونو نه مادرشو فقط محام یک جوری جواب اینکارارو بگیره 

هر چند ک گف بااون خوشبختر میشم آیندمون می‌سازه گفتم پس نفرین من چی گفت مهم نیس

دفیفا اینم مامانش پیشنهاد داده  به من میگه اون آینده منو می‌سازه گفتم مگه قرار نبود باهم پیشرف ...

خب دیگه پس چرا خودتو کوچیک میکنی توام برو دنبال زندگیت 

الانه همه از عروسشون انتظار دارن باعث پیشرفت پسرشون شه

تپام تازه ۲۱ هستی غرورت شکسته ولی سر پا وایسا و برو دنبال رندگیت و یادت باشه عمرتو الکی تلف نکن برا هیچ مردی

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اشتباهت همینجا بوده اخه اونموقع اوج بلوغتون بوده تا چند سال بعدش به احساس هیچ کدومتون اعتباری نبوده ...

آخه ما خیلی توب بودیم خیلییی سر یک بحث من سرد رفتار کردم بعد اینم اینکارو کرد 

کلی باهم قول و قرار داشتیم 

متاسفانه شما کم سن بودی  و ازتون سو استفاده کرده قضیه همیشگی دوستی های نافرجام

اخه چرا باید تو 14 سالگی دنبال جنس مرد باشی!

امیدوارم باکرگیت اوکی باشه

هیچ کاری نمیتونی بکنی جز اینکه بسپاریش به خدا

من نمبخشمش نه اونو نه مادرشو فقط محام یک جوری جواب اینکارارو بگیره  هر چند ک گف بااون خوشبختر ...

اگه باهاش رابطه ....داشتی ازش انتظاری نداشته باش گلم مقصرفقط وفقط خودتی اینجوردخترهارو مردا دوازجون خراب فرضشون میکنن وهیچ رحمی بهشون نمیکنن ازآه ونالشم نمی‌ترسن چون میگن دختری ک خداوشرع حالیش بودنمیومدخودشوب راحتی اختیارکسی بذاره وخیال میکنن ببین الان باچندنفردیگه هم همینجوری راحته!

من چجوری کنار بیام با این اتفاق آخه 

گذر زمان !!!

تو اولین نفر نیستی سرت این بلا میاد اخریشم نیستی 

فقط درس بگیر و زندگیتو بکن 

به درک که ازدواج کرد فدای سرت 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگه باهاش رابطه ....داشتی ازش انتظاری نداشته باش گلم مقصرفقط وفقط خودتی اینجوردخترهارو مردا دوازجون ...

اخه من واقعا چون دوسش داشتم و همیشه به دوس داشتن اونم اعتماد داشتم ولی امروز خیلی سرد نگام کردو گفت حسی ندارم دیگ😭