2777
2789
عنوان

بارداری و اضافه وزن

157 بازدید | 11 پست

خانومای عزیز قبل بارداری چند کیلو بودین بعدش چند شدین؟ و کسی بوده که اصلا چاق نشده؟ استعداد چاقی نداشته باشه ؟ تروخدا ج بدین🙏🏻🥺

دوست عزیزی که نظرت مخالف نظر منه، لطفا ریپلای نزن ممنون😙

من 59 بودم تا حدود 84 رفتم که خیلی زیادددد بود

اگه منظورت اینه حامله بشه و هیچی وزن اضافه نکنه که امکان پذیر نیست. بالاخره جنین وزن داره، جفت، مایع آمنیوتیک و ... . هستن کسانی که اوایل بارداری حالشون خوب نیست و وزن کم میکنن و بعدش که دوباره وزن میگیرن تازه آخر بارداری میشن همونی که قبل بارداری بودن ولی اینکه تو دوران بارداری هیچی وزن اضافه نکنی خب نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله توی همکارام دیدم. دوقلو داشت. 12 کیلو اضافه کرد. بعد از زایمان از روز اولش هم لاغر شد چند نفر ت ...

وای جدی؟ خوش به‌حالشون، من خودم به سختی وزنم زیاد میشه. قصد بارداری دارم اما از اضافه وزنش میترسم 

دوست عزیزی که نظرت مخالف نظر منه، لطفا ریپلای نزن ممنون😙

استارتر  عزیز💐                                                                          

اگر وقت آزاد داری و مایل هستی»» کار آنلاین همکاری در فروش«« را تجربه کنی البته بدون سرمایه......راهنماییت میکنم✔️

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️

💌روبیکا @s_vhd62 📩

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی