2777
2789

من کل پاییز و زمستون بچم مریضه و تو تب میسوزه

مثل الان

😔

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

الهی عزیزم،ببینید دلیل تب عفونته این عفونته باید درمان بشه شما همیشه عسل،آب سیب،پونه کوهی وسیر اینایی که رفع عفونت میکنه رو تو برنامه غذاییش جا بدین به امید خدا انشاءالله بهتر میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم بچه بودم سر هر هفته دکتر و بیمارستان بودم دوتا مشکل اساسی ام داشتم

لوزه

سینوزیت

این دوتا پدر ادمو درمیارن تو مریضی لوزه برطرف شد ده سال مریض نشدم تا اینکه سینوزیتم عود کرد سه ماه مداوم سرفه میکنم خیلی بده

بچه منم اسهال وتب گرفته خودمونم خیلی بی تجربه ایم ساعت ۸ونیم استامینوفن دادم بهش بلافاصله بعدش موز دادم بالا آورد یجوری خودمو باختم و گریه میکردم بعدم ۲ونیم باز تب گرفت دوباره قطره دادم پشت بندش شیر خیلی بالا آورد تازه اونموقع فهمیدم که اصلا این بچه به استامینوفن حساسیت داره  الان باباش براش شیاف آورد دیگه حالش خوبه 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

تاقبل از رفتن به دبستان همیشه پاییزو زمستون مریض بودن 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
من کل بچگیم اینطوری بودم تبای بالای ۴۰ درجه. دکترا گفتن بهاطر ضعف سیستم ایمنیه. الانم همش مریضم

اخی عزیزم

بچه منم گفتن سیستم ایمنیش ضعیفه

یعنی کاری نمیشه کرد؟😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

الهی عزیزم،ببینید دلیل تب عفونته این عفونته باید درمان بشه شما همیشه عسل،آب سیب،پونه کوهی وسیر اینای ...

هیچ جاییش عفونت نداره فقط لوزه هاش بزرگن زود زود مریض میشه و همیشه تبببب😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودم بچه بودم سر هر هفته دکتر و بیمارستان بودم دوتا مشکل اساسی ام داشتم لوزه سینوزیت این دوتا ...

وای آفرین زدی تو خال

بچه منم لوزه هاش خیلی بزرگن همیشه مریضه فقطم بخاطر لوزه هاش

ان شا الله شماهم خوب میشین

سینوزیت رو میگن باید توی سرما پیشانی رو با کلاه و دستمال بپوشونیم تا عود نکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه منم اسهال وتب گرفته خودمونم خیلی بی تجربه ایم ساعت ۸ونیم استامینوفن دادم بهش بلافاصله بعدش موز د ...

اخی عزیزم ان شا الله زود خوب میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40