2777
2789
عنوان

با خیانت چیکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 49 پست
بنظرم رابطتتو موکول کن به بعد

راستش این موضوع برایه من مهم نیس خیلی که مثلا تو اینده چی میشه برام اما این برام مهمه که وقتی این کارو کرده خودمو در اختیارش قرار ندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی الان چیزی نگم؟ این خیلیییی خیلی زرنگه  میخام بکوبم حرفامو تو صورتش واقعا اصلا نمیتونم قبو ...

بدون مدرک که نمیشه طرف گردن نمیگیره 

صبر کن تا مطمعن بشی توو زمانی زرنگ تری که صبور باشی و عادی رفتار کنی تا واقعا مدرک داشته باشی.گوشی چک کن بگو لازم بشه پرینت تماس بگیریم

وای وای تو رو خدا خودتو بدبخت نکن .این آدم عوض نمیشه بخدا حیفته 

بیین خیلی خوبی داره اخه … مسئولیت پذیره میدونه چجوری رفتار کنه عاقله .. میدونم خیلی ام دوسم داره مثلا تولدم چند روز پیش برام ایفون ۱۵ پرومکس خرید یا هر سال یه بار میبرتم مسافرت خارج و کلا چیزی برام کم نمیذاره حتی شده از خودش بگذره … من میدونم اینا دلیل برایه موندن من نیست اما کنار همه ی اینا دوسش هم دارم 

الان چند روزه حسم بهش خیلی کمتر شده منتهی 

چطور ب گوشیش دسترسی نداری این که رابطه محسوب نمیشه رابطه بعنی رک بخای گوشی چک کنی

خب منم دوست ندارم اون اینکارو کنه چون من خوشم نمیاد کسی مثلا پیامای منو با دوستام یا خواهرم بخونه . عذاب وجدان کیگیرم واقعا شاید اونا یچیزی گفته باشن ک نخان این بدونه حتی خودمم نمیخام و استرس میگیرم کسی دست ب گوشیم بزنه با اینکه من واقعا حتی یه مسیج ساده به کسی نمیدم 

مشخصه تنوع طلب هست مرد اینجوری دیدم  تو بهترین هم باشی مداااام دنبال بقیه س  باهاشون چت ...

کنار اینا برا من یه مرد کامله:/ اما نمیتونم واقعا تحملش کنم اذیت میشم 

دقیقا همینه این ادما هیچ وقت سیر نمیشن 

کنار اینا برا من یه مرد کامله:/ اما نمیتونم واقعا تحملش کنم اذیت میشم  دقیقا همینه این ادما هی ...

زرنگه و زن ها رو به خوبی میشناسه 

می‌دونی چطوری یک زن رو راضی نگه داره و خوشحال 

چون تجربه ی زیادی داره

اما کارهاش از ته قلب نیست اگر بود خیانت نمی‌کرد 

به نظرم اینجوری فکر میکنه تو رو بخوابونه تو آبنمک همه جوره تامینت کنه تا صدات در نیاد 

خودشم راحت هر کار دوس داره بکنه

الان زیاد سخت نمیگیری چون زنش نشدی چون بچه نداری 

چون نمیدونی فردا پس فردا رفتی تو زندگی مشترک شماره ی زن دیگ رو رو گوشیش دیدی یا رابطه با یکی دیگ رو چه حالی پیدا میکنی. 

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫