2777
2789
عنوان

چرا بعد طلاق انقدر خاطرخواه دارم

153 بازدید | 5 پست

ببینید همه میگن خوشگلم ولی خودم قبول ندارم.بعد متاهل بودم ۷۵ کیلو شده بودم بعدش لاغر کردم شصت کیلوشدم .یعنی اینایی هم ک مزاحمن نمیدونن جداشدمااا 

جدایی چطوره ؟ ۲هفتست ازدواج کردممشکل دارمنمیدونم چیکا. کنم💔

همه مث هم نیستن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک زدم 🥲🖤میتونی بخونی

ببین نظر شخصیه منه

مامانم مشکل شمارو داشت اما از ترس آبرو و اینکه مردم پشت سرش چی میگن تا الان پای زندگیش موند، اما الان هیچ کاری ازش برنمیاد دیگ جز صبر

اصلا قصد ندارم اختلاف بندازم یا چیزی فقط دارم حسرت مامانمو میگم

با گذشت زمان خیلی بدتر میشه اگ از همون اول نمی‌تونی بنظرم ادامه نده..

قلبی خسته از تپیدن... :)🖤