2777
2789
عنوان

با خیانت چیکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 49 پست

من قبلا با پسری رل بودم .بعد فهمیدم خیانت می‌کنه. همزمان با سه نفر بود .بعدش رفت ازدواج کرد .باز هم از خیانت کاریش دست بر نمیداره .از هرجا بلاکش میکنم میگم دیکه ازدواج کردی نمیخوام زندگیت از هم بپاشه .بلاخره زن تو هم هم جنسمه .نباید با من در ارتباط باشی .هرجا بلاک میکنم باز با شماره دیگه بهم زنگ میزنه خسته شدم از دستش .اینو گفتم که بدونی مرد خیانت کار عوض نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرنگه و زن ها رو به خوبی میشناسه  می‌دونی چطوری یک زن رو راضی نگه داره و خوشحال  چون تجر ...

این کارا رو حتی برایه خونوادش نمیکنه … از خودش میزنه تا من راضی باشم تا من خوشحال بشم … تا الانم این کارا رو برا هیچ کس نمیکرده 

ربطی تداره عزیزم .. دوسم داره اما نه اونقدری که بتونه نفسشو تو این مورد کنترل کنه 

خیانت  نمیشه هیچ جوره درست کرد  آدم ک ذاتش خرابه ذاتشو نمیشه عوض کرد    دقیقا منم هم داخل عقد همین بلاها رو سرم می‌آورد انکار می‌کرد یا میگفت دفعه آخره اینقد بهش فرصت دادم تا ناخواسته حامله شدم مجبور شدم بسازم    و هروز آرزوی مرگ میکنم     اگ عقدی   ازش طلاق بگیر آدم یک بار اشتباه میکنه تکرار بشه یه نوع معتادی هست ک خودتم بکشی درست نمیشه

من قبلا با پسری رل بودم .بعد فهمیدم خیانت می‌کنه. همزمان با سه نفر بود .بعدش رفت ازدواج کرد .باز هم ...

یا خدا:/ خاک تو سرش 

قبول دارم که عوض نمیشه ولی ببین جدا شدن ازش خیلی برام سخته ما ۵ ساله که با همیم … فک کنم مجبورم 

این کارا رو حتی برایه خونوادش نمیکنه … از خودش میزنه تا من راضی باشم تا من خوشحال بشم … تا الانم این ...

رل من هم  با من خیلی خوبه .فقط کادو برام میاره برام وقت میزاره. ولی بهم خیانت می‌کنه .نمیدونم چیکار کنم باهاس. رفتم تو اکانتش همه چیو پاک می‌کنه 

خیانت  نمیشه هیچ جوره درست کرد  آدم ک ذاتش خرابه ذاتشو نمیشه عوض کرد    دقیقا من ...

مثلا شما الان که زنش شدی هم متوجه میشی بهت خیانت میکنه؟

اگه دوسداری جواب بده البته

مچشو گرفتی ؟ شاید نمیکنه خب وقتی هیچی نیس تو اکانتش

اره مچشو گرفتم .دیدم ولی انکار میکنه.الکی قسم میخوره .تصمیم گرفتم هکش کنم یا با دوستش حرف بزنم ازش حرف بکشه .من هیچی کم ندارم نمیدونم چرا اینکارو می‌کنه. ذاتش اینجوری. خستم کرد

این کارا رو حتی برایه خونوادش نمیکنه … از خودش میزنه تا من راضی باشم تا من خوشحال بشم … تا الانم این ...

منم شوهرم هرچی میگفتم ن نمی‌گفت   جوری ازش ضربه خوردم و زجر کشیدنم اینکه اینقد لعنتی محبت می‌کرد بهم نفهمیدم ۲سال تمام با کسی بوده  من تو زندگیش عروسک بودم

یا خدا:/ خاک تو سرش  قبول دارم که عوض نمیشه ولی ببین جدا شدن ازش خیلی برام سخته ما ۵ ساله که ب ...

یبار برا همیشه سختیشو تحمل می‌کنی و بعد از چند ماه دیگه راحتی . ولی اینجوری هر روز تا روزی که زنده ای عذاب می‌کشی