2777
2789
عنوان

با خیانت چیکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 49 پست
مثلا شما الان که زنش شدی هم متوجه میشی بهت خیانت میکنه؟ اگه دوسداری جواب بده البته

آره من روده گوشیو بیرون میکشیدم اینقدشک داشتم دیدم دارم نابود میشم ازش طلاق خواستم  نمی‌داد  طلاق   گقتم شرط میذارم میام زندگی میکنم اینکه  تعهد محضری بدی خیانت نکنی و سکنا زندگی رو به من بزنی ک دیگ برنگردیم شهرتون چون من اونجا غریب بودم عروس شده بودم و الان ک بعد تعهد خوبدشده چیزی ندیدم اما دیگ دل من سیاه شده یاد گذشته داره نابودم میکنه 

این کارا رو حتی برایه خونوادش نمیکنه … از خودش میزنه تا من راضی باشم تا من خوشحال بشم … تا الانم این ...

باشه تو خودتو گول بزن 

دوستت داره ولی نمیتونه خودشو کنترل کنه بهت خیانت نکنه و هرز نپره آره ؟ بچه ای 

بعد چطوری از خودش میزنن که تو راضی باشه ؟وقتی یه نگاه رو نمیتونه کنترل کنه یه نیاز جنسی رو نمیتونه کنترل کنه !

بعد تو پست بعدی نوشتی مجبوری ؟ چرا مجبور باشی ؟! دستی دستی خودتو به یه عمر زجر محکوم نکن خودتو بدبخت نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب منم دوست ندارم اون اینکارو کنه چون من خوشم نمیاد کسی مثلا پیامای منو با دوستام یا خواهرم بخونه . ...

مسیجاتو‌با دخترها پاک کن مگه ادم با دخترها چه راز سر به مهری داره که فاش بشه اگه توو گوشیت پسر ی نیست که بترسی خرفای خاله زنکی با دوستاتو پاک کن  و به طرف بگو چت من با دخترو بیین ولی نخون منم چت تو با پسرو‌نمبخونم فقط جنس مخالف

یا خدا:/ خاک تو سرش  قبول دارم که عوض نمیشه ولی ببین جدا شدن ازش خیلی برام سخته ما ۵ ساله که ب ...

ببین من ۱۶ ساله ازدواج کردم ،شک داشتم بهش ،ولی ۷سال پیش با دختر عمش باهم بودن البته دختره نجس زنگ زده بود و رابطه شروع شده بود دیگه هر کاری فکر کنی کردن باهم،تا رمز گوشیشو پیدا کردم و به داداشاش گفتم ،کات شدو ابان گوشی گذاشتم و صداشو ضبط کردم ،اگه بگم چجوری قوربون صدقه این نجاست میرفت باورت نمیشه ،من خانواده درستی ندارم پدرم خسیسه ،درامد ندارم،بچه دارم ،دیگه مجبوری تو این زندگی موندم،خواستم بگم حرف کاربرا درسته ذات بد درست بشو نیست،

باشه تو خودتو گول بزن  دوستت داره ولی نمیتونه خودشو کنترل کنه بهت خیانت نکنه و هرز نپره آره ؟ ...

دقیقا درسته،مردی ک هرز بپره درست بشو نیست دخترتی گل و پاک وقتی دوران نامزدی دوستی و حتی عقد خیانت دیدی جداشید،مثله من نشید بایه بچه کاری از دستم بر نمیاد ،درامد ندارم بچمو بردارم باید بعد طلاق کار کنم بچه همش تنهاست خونه، بزارمش پیش پدرش نه دلشو دارم نه چشم برمیداره زیر دست زن بابا،باشه مخصوصا فامیلی که تلاش کرد ازدواجی براش شکل بگیره ک حاصل خیانت ب یه زن و بچست