2777
2789
عنوان

با خیانت چیکار کنم؟؟؟

690 بازدید | 49 پست

ما نامزدیم ..و این آقا ، هر خواسته ای که من دارم رو تقریبا برآورده میکنه … مسافرت خوب کادو های گرون توجه و همه چی .. اما من قبلا متوجه میشدم که بهم خیانت میکنه و اون انکار میکرد و میگفت که اینا هوسه و… 

تا دوسه روز پیش دوباره من یچیزی دیدم ک مدرک هم ندارم فقط ذهن و دل خودم میگه دوباره تکرارش کرده و من نمیدونم چیکاررکنم وقتی بهش گفتم هم همون روال قبل میگفت کاری نکرده و من اشتباه میکنم… حالا من نمیدونم ازش اول فاصله بگیرم چند روز و  بعد بهش بگم که نمیخامش یاا الان دوباره مطرح کنم ؟ اینم بگم که من از نظر ظاهری واقعا خدا بهم لطف کرده و رابطمونم خیلی خووووبه 😅 اصلا دلیل کاراشو نمیدونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اصلا ربطی ب خوشگلی و خوشگل نبودن نداره .ذات بعضی از مردا همینه خیانتکاران. منم روی گوشی رلم دیدم اکانت چن تا دختر رو دیدم که اونا رو عشقم و فلان سیو کرده بود.ولی قسم خورد به جون مادر و خدا .منم دیگه مجبوری باور کردم .نمیدونم چطور میتونن انقد راحت قسم بخورن.

بالاخره دستش رو میشه منتظر بمون مدرک حمع کن

یعنی الان چیزی نگم؟ این خیلیییی خیلی زرنگه 

میخام بکوبم حرفامو تو صورتش واقعا اصلا نمیتونم قبول کنم اون تایمی ک باید با من میبوده با یکی دیگه بوده

برو توو اس ام اسهاش قسمت ادیت بزن بعد چندگرینه میاد گرینه اخر سطل اشغاله اونو بزن پیامهایی که دلیت کرده اونجاست ریکاورو بزن برگرده ب جای قبل بخون ببین چی بوده.برای گوشی ایفون اپدیت شونزده ب بالا

برو توو اس ام اسهاش قسمت ادیت بزن بعد چندگرینه میاد گرینه اخر سطل اشغاله اونو بزن پیامهایی که دلیت ک ...

مرسی ک گفتی ولی من ب گوشیش دسترسی ندارم اونم نداره 

مگه برم یجوری سیم کارتاشو بردارم ، اینم خیلی سخته ولی تقریبا شدنیه