2777
2789
عنوان

مادر خسته

291 بازدید | 22 پست

دوتا دختر هفت و یک ساله دارم کلی اذیت کردن تا بخوابن الان کلی حرص خوردم واعصابم خورده،چایی خوردم فیلم دیدم ولی آروم نشدم خستم خسته 

کاش میشد یک ماه مرخصی بگیرم فقط برای خودم باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا حال منم همینه

خسته ام

دلم گریه میخواد

چرا بعضیا انقدر در حسرت بچه ان.تهش میشن مثل ما

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

من این مدت همش همین میگفتم ،این مدت پسرم سرما خورده شدید الان هرلحظه میگم کاش نمیگفتم ،بااینکه عاشقش ...

اتفاقا دختر بزرگم چهارروز درگیر انفولانزای شدیدش بودم الانم مطمئن کوچیکه هم میگیره.

دقیقا حال منم همینه خسته ام دلم گریه میخواد چرا بعضیا انقدر در حسرت بچه ان.تهش میشن مثل ما

خب ماهم نداشتیم حسرت داشتیم.نمیگم بده مادری بهترین حس دنیاس ولی حق داریم خسته بشیم غر بزنیم یکم تنهایی بخوایم

من از صبح بیدار بودمصبح زود این چند شب هم نخوابیدم الان تو مسیریم نیم ساعت دیگه میرسیم خدا بخواد پسرم همش ناله می‌کنه تبم نداره ،هوا سرده همسرمم خوابش میومد زدیم کناراونا خوابن شرایط بدی هست ،واینکه پای همسرم پیچ خورد مسافرت و الان بزور رانندگی می‌کنه ک برسیم درایندحد اوضاع بده

خب ماهم نداشتیم حسرت داشتیم.نمیگم بده مادری بهترین حس دنیاس ولی حق داریم خسته بشیم غر بزنیم یکم تنها ...

من دلم یه تنهایی عمیق میخواد.کاش یکی بود مثل خودم به بچه ها برسه تا من برم 

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

من دلم یه تنهایی عمیق میخواد.کاش یکی بود مثل خودم به بچه ها برسه تا من برم 

من مامانم میاد بعضی روزا پیش بچه ها میمونه من یکم میرم بیرون بازار خرید کافه یکم باد به کلم میخوره