elina_shams مدیر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 1669 عنوان مادر خسته | مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 22 پست دوتا دختر هفت و یک ساله دارم کلی اذیت کردن تا بخوابن الان کلی حرص خوردم واعصابم خورده،چایی خوردم فیلم دیدم ولی آروم نشدم خستم خسته کاش میشد یک ماه مرخصی بگیرم فقط برای خودم باشم 1402/11/02 | 01:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کولریخی عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 12243 چیه اسمش؟من سیتیریزین دادم یکم بهتر شد چون سرفه ی بعد از سرماخوردگی از آلرژیه کتو تیفن هم بهش داد ،اسمش الان شربت داخل کیفم هست انشاالله رسیدم خونه برات اسمش میگم
مامان___گلی عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 6355 من مامانم میاد بعضی روزا پیش بچه ها میمونه من یکم میرم بیرون بازار خرید کافه یکم باد به کلم میخوره خدا حفظ کنه مادرتومادر من وقتی میاد جز زحمت چیزی نداره برام شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤
elina_shams مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 1669 خدا حفظ کنه مادرتو مادر من وقتی میاد جز زحمت چیزی نداره برام چرا؟ مادرمن خداحفظش کنه تقریبا هرروز بهم سرمیزنه
مامان___گلی عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 6355 چرا؟ مادرمن خداحفظش کنه تقریبا هرروز بهم سرمیزنه منظم نیستمثلا میگه میخوام بیام،غذا درست میکنم براشون،نمیمونه میره.تا ساعت ۱۲ظهر تکلیفش با خودش معلوم نیست.آروم و قرار ندارهمثل مهمون هست،نه مثل مادر شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤
elina_shams مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 1669 منظم نیست مثلا میگه میخوام بیام،غذا درست میکنم براشون،نمیمونه میره. تا ساعت ۱۲ظهر تکلیفش با خودش م ... البته مادر منم که میاد هی میگه بابات خواهرت مادربزرگت ،زیاد نمیمونه همش فکر خونشه.خب دیگه طبیعیه هزار تا دغدغه دارن خودشون
مامان___گلی عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 6355 مامان من با بابام میاد،بچه ها هم همه ازدواج کردنخودش حوصله نشستن جایی نداره شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤
elina_shams مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 1669 مامان من با بابام میاد،بچه ها هم همه ازدواج کردن خودش حوصله نشستن جایی نداره همه مامانا همینن من خودمم بس که بچه ها اذیت میکنم جایی برم یک ساعت،اونم حس میکنم از جنگ برگشتم
مامان___گلی عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 6355 همه مامانا همینن من خودمم بس که بچه ها اذیت میکنم جایی برم یک ساعت،اونم حس میکنم از جنگ برگشت ... 🤣🤣🤣 شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤