2777
2789

بعد از اینکه تصمیم ب‌طلاق جدی شد همسرم از شهرمون رف‌گف اینجا نمیمونم هنوز طلاقمون ثبت نشده فقط وکیل‌گرفتیم‌ ک جداشیم

چند وقت پیش پیام داد ک‌تو نمیدونی با من چی کردی و چ‌روزایی ساختی با رفتنت منم گفتم اگ واقعا متوجه شده

چون همو دوست داشتیم بگمش اگ واقعا ترک کرده و‌مطمینه ی‌فرصت دیگ بدم..

الان همش میگ تو اون‌موقع ک بودم اونجا باید فرصت میدادی 

یادته چقد التماس‌ت کردم راضی نشدین خودتو خانوادت(بچه ها علت جدایمم تو‌تاپیکا هس چندبارم فرصت دادم حتی تعهد گرفته بودم )خودش بخاطر گذشته ای ک داشته خانوادش خیلی سرزنشش کردن و حرف شنیده الان جوری برخورد میکنه انگار همه‌چی از چشم منه میگ تو خاروخفیفم کردی فامیلاتون اومدن ک طلاقمون ثبت شه تو زن زندگی نبودی...واقعا خیلی عصبانیم ک بهش گفتم فرصت بدم‌و الان اینجور برخورد میکنه😒

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گفتمش فکر میکردم بخاطر عشقی ک هست خاستم فرصتی ب زندگیمون بدم من تو این زندگی قربانی دروغا و کارات شدم 

دیگ خسته شده بودم باید حق بدی

همش میگ یادته چقد گریه کردم اما چشمات بسته بودی.. منو شکوندی اونوقت توقع داری الان راحت باهات صحبت ...

عزیزم کسب که شرط بندی میکنه و سابقه اعتیاد داره و اقدام به خودکشی کرده، اصلا مناسب زندگی نیست هر چند که عاشقت باشه و مهربون باشه.  بعدا خیلی مشکل خواهی داشت...

عزیزم کسب که شرط بندی میکنه و سابقه اعتیاد داره و اقدام به خودکشی کرده، اصلا مناسب زندگی نیست هر چند ...

میدونم همه مشاورا هم گفتن

منه خر گفتم شاید بخاطر این عشقی ک میگ بتونه جمع پ جور کنه خودشو

خودمم اولین نفر تو زندگیم بود خیلی سختم بود جدایی

حتی خانوادم نمیدونن ک من اینارو گفتمش

چون راضی نیستن

عزیزم واقعا با توجه به نظرات نی نی سایتی ها داری زندگیت رو پیش میبری؟ اونا که توی زندگیت نبودن و از دید خودشون یه چیزی میگن شما بهتره مراجعه کنی به مراکز مشاوره ، خیلی اشتباهه بخوای سریع بحث طلاق رو پیش بکشی و.... ولی که حالا پیش کشیدی بهتره با مشاور خوبی صحبت کنی

میدونم همه مشاورا هم گفتن منه خر گفتم شاید بخاطر این عشقی ک میگ بتونه جمع پ جور کنه خودشو خودمم او ...

میدونم جدایی از عشقت خییلی سخته ولی بعد از ازدواج با همچین مردی جز پشیمونی چیزی نصیبت نمیشه

میشه بگین مشکل همسرتون دقیقا چیه،،؟؟

از قبل عقد تو سایت شرط بندی بود خب هی بدهی میاره بالا

دوروز بعد عقد من میفهمم ک دوساله تو این کار بوده و اینا نگفتن بحثمون میشه میره خونشون ازون طرفم با خانواده بحث میشه و خوذکشی میکنه..خب من هی گفتمش بکش بیرون از سایت و تمو‌م کن تعهدی گرفتیم باز دوسه بار رف

ی بارم‌توهم زده بود گف بخاطر زولپیدوم بوده ک خورده البته گفته بود میخام ترامادول بخورم ک من گفته بودم نه..کلی بحث ک دیگ گذشتش گف ک قبلن اعتیاد ب مواد داشته،و االانم دارو افسردگی و بیش فعالی میخوره ک من نمیدونستم  اما میدیدم خیلی خسته میشد اما نمیگف بخاطر داروهاس...و خیلی ناراحت ک‌چرا نگفتین بهم  تا اومدم اینا هضم کنم دوباره پول‌کذاشت تو سایت ک همه چی بهم خورد و گفتم اعتمادی نیس دیگ میترسم از ادامه زندگی

عزیزم واقعا با توجه به نظرات نی نی سایتی ها داری زندگیت رو پیش میبری؟ اونا که توی زندگیت نبودن و از ...

ن من باتوجه ب مشاور تصمیم ب جدایی گرفتم

اما خب الان بخاطر حرفای اون عصبانیم ک گفتم فرصت بدیمو اینطور کرد

میدونم جدایی از عشقت خییلی سخته ولی بعد از ازدواج با همچین مردی جز پشیمونی چیزی نصیبت نمیشه

چی بگم والا...

فعلا ک اقا ب تریپش برخورده انگار بدهکارم هستم