2777
2789
عنوان

خدایی چرا انقد ایرانیا پسر پسر میکنن؟مگ فرزند پسر قراره چ گهی بخوره!

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 67 پست
دقیقا منم متن رو نخوندم فقط اومدم بهش بگم همون گهی رو قراره بخوره که دختر میخوره از هرکی جنسیت زده ...

دقیقا منم اومدم همینو بگم!

خجالت بکش اسی

شوهرت بی فرهنگ و بیشعوره، چه ربطی به فرزند پسر داره؟

خدا هرچی بده حتما صلاح دونسته.

چه دختر چه پسر، سالم و صالح باشه، خوبه. وگرنه بده.

تو مگه خودت دختر نیستی؟چته حالا چون بچت پسره داری جنسیتِ خودتو فراموش میکنی؟

چه ربطی داره یکی شوهرش بیشعور از اب در میاد میاد توهین میکنه باید مثل شغلم وایسم بگم چون خودم دخترم توهین کن 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تازه ازدواج کردم خانواده همسرم همش میگفتن ایشالا خدا بهت پسر بده نمیگفتن بچه سالم فق میگفتن پسرر ...

عه راست میگی الان اینو گفتی من یادم افتاد خونواده شوهر منم قبل اینکه بچه داربشیم ۱۲سال پیش دقیقا همینو میگفتن 

خدا بهتون پسر بده😐😐😐یعنی واقعا خااااک✋

حالا شما حرص نخور. همون گهی که دختر میخوره اونم میخوره. جفتشون عین همن 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
تو مگه خودت دختر نیستی؟چته حالا چون بچت پسره داری جنسیتِ خودتو فراموش میکنی؟

حرف شما منطقی نیستاا کلا توهین به هیچ جنسیتی درست نیست قرار نیست کسی که پسر نداره بیاد به پسر بچه ها توهین کنه 😑

همون گهی که دختر قراره بخوره  ماهایی که بچمون پسره با این حرفا فقط دلمون میشکنه شماها هم هیچ فر ...

شعور که ندارن. وگرنه میفهمیدن 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
همون گهی که دختر قراره بخوره  ماهایی که بچمون پسره با این حرفا فقط دلمون میشکنه شماها هم هیچ فر ...

ان شاالله به حق حضرت فاطمه چهارقلو دختر بزاره تو دامنت تا بفهمی من دختر و پسر به یه ورمم نیس بچه سالم و صالح باشه من از مردای پسر پرست متنفرم ک تا ده روز سمتم نیومد حتی شیر و پوشک بچمم با پول کادو هاش میخریدم 

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
ان شاالله به حق حضرت فاطمه چهارقلو دختر بزاره تو دامنت تا بفهمی من دختر و پسر به یه ورمم نیس بچه سال ...

اگه ی یورت نبود نمیومدی اینجا این عنوانو بزنی 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

تو خانواده پر جمعیت ما  کاملا برعکسه

همههه دختر دوستیم و آرزومونه دختر داشته باشیم ۱۵تا نوه داریم ک ۳تاش دخترن همشون پسرن 

همه خواهرام پسر زان و در حسرت دختر داشتن🥲خود منم هروقت بخوام برم اقدام میرم زیر نظر دکتر ک دختر بیارم ان شاالله

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
چه ربطی داره یکی شوهرش بیشعور از اب در میاد میاد توهین میکنه باید مثل شغلم وایسم بگم چون خودم دخترم ...

نه ولی برو ببین شوهرتم مثِ تو یقه جر میده برا دختر

ما حرفمون دختر و پسرِ کسی نیست،جنسیت زدگیه.

اسی جنسیت زده اس؟؟؟؟گفت پسر بده؟؟؟گفت شوهرم چون لچم دختر شده نیومده سر بزنه،ینی اگر اسی بچش پسر میشد میگفت چرا بچم پسر شده؟؟؟؟

وقتی یه تاپیکی رو نمیفهمین نیاین بقیه رو ناراحت کنین..

تو از جنسِ خودت طرفداری کن تا توی جامعه سرتو بالا بگیری،هی نکوب تو سر دختر

خدایا شکرت

دقیقا منم اومدم همینو بگم! خجالت بکش اسی شوهرت بی فرهنگ و بیشعوره، چه ربطی به فرزند پسر داره؟ ...

مثلا میان بگن ما خیلی خوبیم که پسر دوس نداریم

دختر دوس داریم

آفریده خدا هرچی باشه قشنگه انشاالله خدا شعور داشتنشو هم بده

از ظهر رفتم مدرسه بچم اعصابم خرابه

یه همکلاسی داره بیش فعاله بچمو اذیت میکنه رفتم شکایتشو به معلم کنم

میگه بچه کلاس اولی،۲ساله اول مونده

چرا چون

بابا و مامان هردو جدا شدن ازدواج کردن 

این شده مث گوشت اضافه 

هیچ کی نمیخوادش

تازه پسر هم هست

خدا لعنتشون کنه 

کاش خدا فقط به با لیاقت ها بچه میداد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری