2777
2789
عنوان

خیلی بده یه زن فقط خانه داری کنه، ؟ تو این گروونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 148 پست

به نظر من اصلا بد نیست 

چون خانه داری و تربیت بچه ها هم مسئولیت بزرگ و سنگینی هست 

من با اینکه شاغلم ولی روزی که ازدواج کنم قطعا یا حجم کارم رو خیلی کم میکنم یا به کل کارم رو میزارم کنار 

به عهده گرفتن مسئولیت یه زندگی خصوصا وقتی بچه داری نیاز به تمام وقت و توجهت داره 

این رو هم که میگن زن حتما باید استقلال مالی داشته باشه خیلی قبول ندارم 

قطعا حجم کار و مسئولیت یه خانوم خانه دار خیلی زیاده و وظیفه ی همسر میدونم که از لحاظ مالی ساپورت کنه

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
بخدااا پس اگ قراره خانوما بیرونم کار کنن خونه هم کار کنن آقایونم باید کارای خونه رو هم زمان با کار ...

بله درسته

نمیشه که زن هم کار بیرون بکنه هم کار خونه بکنه هم بچه داری بکنه 

بعد مرد فقط فقط کار بیرون بکنه

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا،همسایه ی ماکارمنده ساعت ۴ونیم ازسرکارمیادهرموقع بنده خدارومیبینم ناراحت میشم همیشه خسته ورنگ و ...

خیلی سخته واقعا

زن بخاد  کار کنه کل سیستم خونه ب هم میریزه

مگه اینکه خدمتکاری چیزق داشته باشن ک بعید میدونم

من دخترِ ایرانم✨
همسر من عشق و محبتی ک لایقشمو میده  همسر من هر چیزی ک بخوام رو فراهم میکنه همسر من کاری کرده ...

ولی هیچوقت اون لذتی که دستت به جیب خودت میره رو نخواهیدچشید. حالا نمیگیم پول گرفتن از شوهر بده کسی که زنشو دوست داره وقتی بهش پول میده زنش بایدم افتخار کنه ولی توروخدا انقد خانه‌داری رو قشنگ جلوه ندین ناموسا

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀

بهتره دنبال تایید واسه تنبلی نگردی سعی کن به چیزی که علاقه داری واردش شی و توش حرفه ای شی و ازش درآ ...

یعنی هر کس نتونه کسب درآمد کنه تنبله ؟

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
مگر زن خانه دار بیکاره؟  رتق و فتق امور منزل، اشپزی، نگه داری و تربیت بچه ها، رسیدگی به درس و ...

متاسفانه یه پول دراوردن و خرج زندگی برا آقایون بود. او نم به لطف بعضی ها که خانه داری رو بد  جلوه دادن 

دارن تقسیم میشه بین خانم و آقا 

بخدااا پس اگ قراره خانوما بیرونم کار کنن خونه هم کار کنن آقایونم باید کارای خونه رو هم زمان با کار ...

اره اقایونم توخونه کارکنن من شاغل نیستم امااینقدرکمک میگیرم توکارخونه میگم نمیتونم سیستم بدنیم اینه حالافکرکن کاربیرون انجام بدی بدوبدوکارخونه هم انجام بدی به بچه هم برسی ازاهنم باشی خسته میشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خیلی سخته واقعا زن بخاد  کار کنه کل سیستم خونه ب هم میریزه مگه اینکه خدمتکاری چیزق داشته باشن ...

البته با این که زن استقلال مالی داشته باشه موافقم

در صورتی که کارهای منزل هم مشترکا انجام بشه

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱

اگه درامدش بالا باشه خوبه که بره وای والا با این درامدهای پایین همش خرج لباس کار و فرم می شه و هزینه رفت و امد و هزینه مهد کودک بچه..خیلی چیزی عاید ادم نمی شه..

بعد هم به نظرم یه خانم خانه دار هم می تونه به اقتصاد خانه کمک  کنه..چون وقت کافی داره که پیاز و سیر  رو خودش سرخ کنه قارچ رو خودش ورقه کنه..سبزی رو خودش خرد کنه..ترشی خودش بندازه‌.نه این که از بیرون امادش رو بگیره..خورش غذاش رو می پزه نه این که عجله ای بره از سوپر مارکت خورش اماده که معلوم نیست چی توش هست رو بگیره...خودش خونه رو تمیز کنه نه این که کارگر از بیرون بیاره..و..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
ناراضی نیستی؟ مثلا پول از شوهرت میگیری حس بد نمیگیری که چرا مستقل بودم و استعفا دادم

چرا باید حس بد بگیرم؟

پولی که تو خونمون میاد برای کل خانواده ست

چون وظایف تقسیم شده

زمانی که من میرفتم سرکار باید بچه هام مهد بودن کارای خونه و بچه ها رو دوش هر دومون بود

و در آخر فقط و فقط خستگی

الان من می مونم خونه خونه رو مدیریت میکنم بچه هارو پرورش میدم وقتی همسرم میاد عشق و آرامش سهمش میشه

من مهندس بهداشت بودم و موقعیت اجتماعی خوبی داشتم پول خوبی هم داشتم

اما الان راضی ترم چون کار واسه خانوما سخته  مخصوصا کار من و مطمئنم خیلی زود پیر میشدم زیر این همه فشار

هر شغلی حقوق داره خانه داری نداره. اون پولی هم که شوهراتون بهتون میدن نفقه هست نه حقوق و زحمتتون

درسته ولی خب مردای ایرانی فقط زرنگ بازی اززیرنفقه ومهریه دررفتن ودورزدنوبلدن وهزارجورخورده فرمایشم دارن،بنظرم زنی که بچه نداره خیلی خوبه که کارکنه وپول جمع کنه ولی زن بچه داررومن اصلاخوب نمیدونم چون احساس میکنم بچه دچارکمبودمیشه