2777
2789

الان اومدم سینه خودمو چند روزه نمیگیره فقط شیرخشک میخوره و شیشه شیر میگیره بنظرتون رابط سینه بگیرم موثره؟ هرکاری بگید کردم و نشده الانم مریضه میگن شیر مادر براش خوبه

تروخدا ثوبه بگید چیکار کنم 

شیرت رو بدوش داخل فنجون ، اروم بهش بده

متاسفانه بد عادت شده

بذار حالش که بهتر شد، اصلا شیر خشک بهش نده، سعی کن سینه خودت رو بهش نشون بدی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه که شیشه بخوره سینه نمیخوره دیگه 

مگه اینکه خیلی صبر و حوصله به خرج بدی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

شیرت رو بدوش داخل فنجون ، اروم بهش بدهمتاسفانه بد عادت شدهبذار حالش که بهتر شد، اصلا شیر خشک بهش نده ...

اخه با اونم نمیشه خیلی کم شده سینه خودم میگم تا بمکه زیاد بشه

اخه با اونم نمیشه خیلی کم شده سینه خودم میگم تا بمکه زیاد بشه

بچه به طور غریزی دلش میخواد بمکه چیزی رو

به جای پستونک، سینه خودتون رو بهش بدید، اوایل یکم کج خلقی میکنه اما گرسنه تر که شد میگیره

با دست هم میتونید سینه تون رو تحریک کنید تا شیر بیاد، داخل اینترنت چند تا تمرین هست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

رابط بگیرم بنظرت

آره بگیر 

توی خواب هم میتونی بهش شیر بدی 

قبل اینکه بیدار و هوشیار بشه سریع سینه رو بزار دهنش 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بچه دوماهه رو مادر میذاره میره یه هفته خوابگاه میمونه بخاطر دانشگاه؟ چرا مرخصی نگرفتی عزیزم؟ خونه رو جابجا کن یا دانشگاهتو اخه دوماهه خیلی کوچیکه حالا شیر مادرم که نباشه به آغوشت احتیاج داره

بچه دوماهه رو مادر میذاره میره یه هفته خوابگاه میمونه بخاطر دانشگاه؟ چرا مرخصی نگرفتی عزیزم؟ خونه رو ...

داشتم به همین فکر میکردم.  منم چند ماهه یعنی زیر شش ماه بودم،  مادرم نتونست نگه داره.  هنوز حس بدی دارم.  هر چی بیشتر نوزاد میبینم و یادم میاد تو این سن بودم،  بدتر میشم.