2777
2789
عنوان

خیلی بده یه زن فقط خانه داری کنه، ؟ تو این گروونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 148 پست
زن تو ایران با این قوانین واجب نکرده کار کنه اونی هم کار می‌کنه لطف می‌کنه به شوهرش وگرنه مرد باید خ ...

عزیزم من جواب اون خانم رو میدم که گفت اگر شوهر یه شغل داشته باشه زشته زن خونه دار باشه...بعضیا هستن کار نمیکنن مجبور میکنن شوهره بره کار کنه دو جا...

مممنونم چقد نظرتون مثبت بود. دارم کتاب مینویسم. کمی از کارهاش مونده. اگه بتونم چاپ کنم یک پولی دستم ...

انشالله  واقعاناراحت شدم ازرفتارهمسرت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه هنر نداشته باشی اصلا نمیتونی خانه دار باشی  خانه داری سراسر شوق و عشق و هنره  ...

زمانی که دستش تو جیب خودش باشه احساس بهتری خواهد داشت

حالا هر چقدر هم بیاییم بگیم خونه داری سختتره باز یه جای کار میلنگه

زمانی که دستش تو جیب خودش باشه احساس بهتری خواهد داشت حالا هر چقدر هم بیاییم بگیم خونه داری سختتره ...

قطعا حرف شما درسته 

خودش احساس بهتری خواهد داشت 

اما ما حق نداریم بی ارزش بدونیمش‌ یا بهش بگیم تنبل

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
من زنی بودم با مدرک دکتری و رتبه عالی در استانداری.  سیصد کارمند بطور مستقیم زیردستم کار می کرد ...

بچت بزرگ شدبروکارکن حرف زدبگومن شاغل بودم اومدی خواستگاریم اگه نمیخوای کارکنم حقوقی که قراربوده بگیرموبده نرم ولی اگه خواستی جدی بری سرکاربذاربچت ازاب وگل دربیادبعدبروسرکار..خواهره من بچشوهی میفرسته خونه مامانم ازدرس وزندگی افتاده بچه ش خیلی احساس کمبودمیکنه واسه جلب توجه دست به هرکاری میزنه چون مهرومحبت وتوجه مادرشوندیده،بنظرم گوره بابای شوهر الویت بچته

یه چیز بگم  من آرزومه با چنین شرایطی ازدواج کنم که ازم کتربیرون نخواد  هرکس خواستگاری می ...

خخخخ😆جوونهای الان بیشترشون همینطورین دیگه اینقدر که توخونه با با خوردن خوابیدن انتظارشون  همین دیگه الان بر عکس شده باید از زمین به آسمون بباره 

پسر خودم۱۲ سالشه دارم کم کم آمادش میکنم بهش میگم واسه کار کردن چون جامعه ما طوری شده که باید تمام خانواده به هم کمک کنن 

من عاشق کار کردنم با این که ۳ تا بچه دارم چون میدونم اگه درامدی داشته باشم  اگه خدا نخواسته شوهرم نبود پیشم ،بارم رو دوش یکی دیگه نیست

والان هم دنبال یک کار خانگی هستم که بتونم در کنار تربیت فرزندانم درآمدی هم داشته باشم 

سلام بدنیست البته اگر متاهلی بد نیست اگر مجردی و هزینتو خانوادت میدن به هر حال باید بهکر درامد باشی  ولی اگر میدن که اینم بد نیست 

اما بای استقلال مالی داشتن اگر کار خودت داشته باشی عالیه اما بد و ..نیست

ترجیحا یه هنری که علاقه داری بهش اموزش ببین بهترنی کارا الان فعالیت در اینستاگرام به عنوان انلاین شاپ یا ادیتوری یا ادمینی هست . 

اموزش ببین اول بعد فعالیت کن

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
خخخخ😆جوونهای الان بیشترشون همینطورین دیگه اینقدر که توخونه با با خوردن خوابیدن انتظارشون  همین ...

من عین شما نیستم 

کودک کار تربیت نمیکنم خانم 

از شرایط زندگی بقیه خبر نداری قضاوت نکن 

وظیفه مرد تامین خرج زندگیه 

زن هیچ وظیفه ای نداره 

نه قانونی نه شرعی 

هر خانمی دوس داره میره کارمیکنه 

اینکه یکی نخواد کار کنه دلیل بر خوردن خوبیدنش نیس 

من تصمیم دارم بچه هام که از آب و گل در اومدن برم سر کار. چون دوس ندارم سربار این خونه و اون خونه و چند تربیتی بشن.

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
من عین شما نیستم  کودک کار تربیت نمیکنم خانم  از شرایط زندگی بقیه خبر نداری قضاوت نکن&nb ...

من هیچکس رو قضاوت نکردم واز قضاوت کردن دیگران بیزارم منظورم از جوونهای حالا برای خانوم ها نبود چون به هیچ عنوان یک زن وظیفه کار کردن وخرجی دادن رو در زندگی نداره 

حتی کار منزل رو هم که انجام میده یک وظیفه نیست محبت ولطفش به اعظای خانوادش  

ومن برای هر کاری بچم رو آماده نمیکنم که بشه بچه کار 

من بچم رو باتوجه به استعدادش آماده  میکنم مثلا که  یکیشون علاقه به نوازندگی داره ویکی دیگه علاقه به کار های  کامپیوتری

دوست دارم بچهام رو مرد بار بیارم که وقتی هم بزرگتر شدن از همه چیز و همه کس طلبکار نباشن 

مخصوصا خانوم هاشون که از همون اول بخوان کارمند باشن 

من تصمیم دارم بچه هام که از آب و گل در اومدن برم سر کار. چون دوس ندارم سربار این خونه و اون خونه و چ ...

آره واقعا کار کرن درسته سخته در کنار خانه داری وبچه داری ولی وقتی استقلال مالی داشته باشی خیلی حس خوبیه

من هم چون ۳تا بچه دارم نتونستم بیرون از منزل کار کنم 

کلا شوهرم هم موافقت نمیکنه

به همین خاطرچند بار  تصمیم  گرفتم داخل منزل یک سرگرمی که بتونم باهاش در امدی هم داشنه باشم رو انجام بدم ولی هر سری بایک درآمد خیلی ناچیز به در بسته خوردم  واطرافیانم من رو منع میکردن  وشهر مون هم  کوچه وخیلی دیر میشه به درامد برسی

ولی الان با شرکت لوازم آرایشی آشنا شدم یکی از زیر مجموعه هاشون شدم  میگن هرچی تلاشت بیشتر باشه به درآمد بیشتری میرسی الان همون کسی که من رو آشنا کرد باهم وارد شدیم ولی ایشون چون تلاشش بیشتر بوده...

برای یک ماه به درآمد یک ونیمی رسیده 

وخیلی آلان خوشحاله ایشون هم مثل من خانه دار هستن واقعا اگه آدم  بخواد میتونه به همه چیز برسه