2777
2789
عنوان

خیلی بده یه زن فقط خانه داری کنه، ؟ تو این گروونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 148 پست
نه چرا بد باشه! من خودم کارمند رسمی بودم حقوقمم از شوهرم بیشتر بود  چند وقت بعد ازدواجم کلا ا ...

ناراضی نیستی؟

مثلا پول از شوهرت میگیری حس بد نمیگیری که چرا مستقل بودم و استعفا دادم

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ..خب بعضیا دوست دارن کار بیرون خونه رو و دوست دارن مستقل باشن دستشون تو جیب خودشون باشه و بعضیا نه و  میخوان خونه داری کنن ..باید به تصمیمای هم دیگه احترام بزارن دیدم که بخاطر این تفکر تو تاپیکا دعوا شده یا غروره یه زن خونه دارو شکستن نه خونه داری هم خودش یه شغله ..همون که بتونی خوش باشی تو زندگیت یه دنیاس..تفاوت نباید گذاشت ..

بابا چرا خانه داریو این‌همه بد میدونین بخدا خانه داری هم ی شغله ی شغلی ک بخدا بخدا مکافاتش از بقیه ...

هر شغلی حقوق داره خانه داری نداره. اون پولی هم که شوهراتون بهتون میدن نفقه هست نه حقوق و زحمتتون

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀

مگر زن خانه دار بیکاره؟ 

رتق و فتق امور منزل، اشپزی، نگه داری و تربیت بچه ها، رسیدگی به درس و مدرسه بچه ها

برای هرکدوم از این کارها اگر زن خونه نباشه و مرد بخواد از بیرون کمکی بگیره باید کلی هزینه کنه

متلا مهد بچه ها، پرستار بچه ها

در حالیکه هیچ کدوم هم به پای بودن در کنار مادر و در اغوش مهر مادری رو نمی گیره

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

مگه یه زن چندتا جون داره؟ هم بیرون کار کنه هم خونه هم بچه داری هم مهمونداری هم پخت و پز

والله همین بگومن یکروزمیرم دفترهمسرم اونم کارنمیکنم ۴روزتوخونه غرمیزنم مگرجوون من ازچیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه زشت نیست ولی مادربزرگم خدابیامرز همیشه میگفت عزیزم اگه یه روز از خونتون گم شدی و تو ی روستا مجبورشدی بمونی باید ی هنری داشته باشی که بتونی پول دربیاری ک از گشنگی نمیری ....ی مثال بود ولی توگوش من رفت ک ادم باید ی هنری داشته باشه ...منم هیچکاری بلدنیستم ولی جدیدا میخوام برم کلاس موسیقی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اگه مرد تو کارهای خونه کمک کنه زنم تو کسب درامد کمک میکنه یا مرد میگه نه من اهل کار خونه نیستم خب زنم نمیتونه هم بیرون کار کنه هم داخل خونه این یعنی شراکت در هر دوصورت طرفین ی گوشه ی زندگی را گرفتن اینکه خانم خونه درامد نداره دلیل کوتاهیش نیست 

امثال من که کار بیرون دارم و کار خونه م دارم از پا در میان این میشه از بین رفتن تعادل در زندگی

هر شغلی حقوق داره خانه داری نداره. اون پولی هم که شوهراتون بهتون میدن نفقه هست نه حقوق و زحمتتون

همسر من عشق و محبتی ک لایقشمو میده 

همسر من هر چیزی ک بخوام رو فراهم میکنه

همسر من کاری کرده ک من ی زن سر زنده و شاداب باشم 

همسر من خیلی چیزا بهم داده ک اگه میرفتم سره کار اینارو نداشتم

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بنظرم اگه زن بیرون کار کنه

پس مرد هم باید داخل خانه کارهای خونه رو مشترکا انجام بده

چون این عدالت نیست زن کارهای منزل و بچه داری و کار بیرون بکنه

بعد مرد فقط فقط کار کنه؟؟!!

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱

والله همین بگومن یکروزمیرم دفترهمسرم اونم کارنمیکنم ۴روزتوخونه غرمیزنم مگرجوون من ازچیه

بخدااا

پس اگ قراره خانوما بیرونم کار کنن خونه هم کار کنن

آقایونم باید کارای خونه رو هم زمان با کارای بیرون انجام بدن

من دخترِ ایرانم✨

تو این مدت که عمر گرفتم از خدا 

فهمیدم که اونایی که خانه دارن یا حداقل تمایل دارن خانه داری میگن خیلی خوبه اونایی که شاغل هستن میگن نه نه خوب نیست

منظور هر کی هرچی رو داره سعی میکنه ببرش بالا مخالفش رو کوچیک کنه

مگه یه زن چندتا جون داره؟ هم بیرون کار کنه هم خونه هم بچه داری هم مهمونداری هم پخت و پز

دقیقا،همسایه ی ماکارمنده ساعت ۴ونیم ازسرکارمیادهرموقع بنده خدارومیبینم ناراحت میشم همیشه خسته ورنگ وروپریده ست خودش میگه ازسرکارمیام فقط میفتم تاشب که یه چیزی ازدیشب مونده داغ کنم شوهرم بیادباهم بخوریم وبعدشم تا۳،۴صبح کارمیکنه ساعت ۳صدای لباسشوییش میادخونمون بعدشم که ساعت ۷صبح میره سرکار