2777
2789

ممنون میشم تجربه خودتون یا نزدیکانتان از ترانسفر چربی به باسن بگی اینکه آیا ماندگاری داره ،اذیت شدید،و اینکه چند درصدش جذب شده و شکمتون بعد از برداشت چربی به حالت قبل برگشته  ایا باید رژیم بگیریم یانه  مممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر داییم داشته دائم باید رژیم بگیری ورزش کنی ک حجمش کم میشه با ورزش 

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

اسی یچیزی میگم گوش بده جقیقت محض هست 

خانواده ما ی بنده خدایی عمل زیبایی کرده بود ،ما رفتیم ملاقات ،تو اتاقش ی مریض دیگم بود همینی که میگی انجام داده بود 

فقط مشکل اینجا بود که چربی های که تزریق کرده بود عفونت کرده بود میومدن میبردنش اتاق عمل میتراشیدن 

خیلی زجر میکشید 

هم اینکه داره منسوخ میشه اینکار 

نکن خلاصه 

دخترخالم دو ماه پیش انجام داد

دردش وحشتناکه 

البته ابدو کرده بود

روز دوازدهم امبولی کرد و احیا شد

البته امبولی تو هر جراحی میتونه پیش بیاد

فقط خوشحال بودیم زحماتش هدر نرفت چون یک هفته ccu مجبور بود طاق باز بخوابه

فعلا جذب زیادی نداشته و خیلی خوش فرمه

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
[QUOTE=400449152]دختر داییم داشته دائم باید رژیم بگیری ورزش کنی ک حجمش کم میشه با ورزش [/QUOTEوقتی ع ...

باسنش قبلا خیلییی قلبی شکل بود گرد قلمبه و ضایع ولی الان سبک تر شده میترسه همش اب بشه ورزش نمیکنه و بله کل هیکلش چاق شده به نظر من این عملا ارزش نداره چند وقت دیگ باسن تخت و اسکینی مد میکنن 

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍