2777
2789

روز پدر پول نداشتم کادو بخرم 😢

زدم جشنواره ی بانیییی مد با همکاری دیجییکالا 😳😳

https://ruoz.ir/yyess

بعد عضویت گرددددووونه رو چرخوووندم 🤩

پنج میلیون برنده شدم هم برای شوهرم پیراهن گرفتم هم دستگاه فشار خون برای بابام هم یه پک نوشیدنی برای خودم  😍😍😍❤️

نیت کردم به همه ی نی نی سایتی ها معرفی کنم 🥰

می تونید باور نکنید وشانستون رو امتحان نکنید 😇

من وظیفه م رو رسوندم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنر که نه علم دانش و تجربه ام در بازار مالی

میشه توضیح بدین لطفا

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
منظورت فارکسه.شوهرم ۵ ساله داره میخونه ولی میترسه

بله میگم که کار هرکسی نیست دیگه اون نتونسته تو ۵ سال موفق بشه بهتره بکشه بیروت من یک سال کاما وقتمو گذاشتم یاد گرفتم الان سود ده ام

بله میگم که کار هرکسی نیست دیگه اون نتونسته تو ۵ سال موفق بشه بهتره بکشه بیروت من یک سال کاما وقتمو ...

مدرک تحصیلیتون چیه.واینکه کجا آموزش دیدید؟ کتاب خاصی خوندید؟شوهرم هم سرکار میرسه هم مطالعه واسه همین نتونسته پیشرفت کنه وگرنه خیلی علاقه داره

خداروشکر 
بله میگم که کار هرکسی نیست دیگه اون نتونسته تو ۵ سال موفق بشه بهتره بکشه بیروت من یک سال کاما وقتمو ...

ببخشید یه سوال دیگه. شما در روز چندتا معامله انجام میدد. در ماه چنتا ضرره؟

خداروشکر 
از کجا میشه آموزش دید

سرچ کن تو تلگرام بن تیلور ۳۰۰ تا ویدئو داره برای هرکدومشون باید یک هفته وقت بزاری و دوباره مرور کنی تو چارت تمرین کنی بدون تجربه هیچکس نمیتونه تو این بازار موفق شع

سرچ کن تو تلگرام بن تیلور ۳۰۰ تا ویدئو داره برای هرکدومشون باید یک هفته وقت بزاری و دوباره مرور کنی ...

یه سوال دیگه تفاوت فارکس با کریپتو چیه بعضی ها کریپتو نرید می کنن و بعضی ها فارکس