2777
2789

بچه ها دیشب نصف شبی یهو از خواب پریدم ( با اینکه قرص خواب وقتی میخورم تا خود صبح یکبارم نشده بود بپرم از خواب ) انگار صدای شکسته شدن یه عالمه شیشه تو سرم پیچید و چشامو که باز کردم رو به روم یه مستطیل بلند و کمی پهن سفید رنگ دیدم ، فکر کردم خطای دیده ، نه ترسیدم نه توجه کردم گرفتم خوابیدم 

صبح بدون اینکه من چیزی بگم مامانم گفت نصف شب از خواب پریده یه چیز مستطیل سفید دیده که به سرعت به سمت اتاق من رد شده اتفاقا اونم گفت فکر کنم خطای دید بود که وقتی منم براش تعریف کردم دوتامون هنگ کردیم 

چی بود بنظرتون؟ 😐😐اصلا ذهنمو درگیر کرده از صبح 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

من باردام  همشم در حال توهم زدنم  یچیزی سیاه هی از جلو چشمم رد میشه میره و میاد  منم فقط بسم الله میگم ولی هر صبح ساعت ۳  بیدار میشم اونو میبینم و میحابم  ولی جت باشه یا هرچیزی  دیگه نمیشه کاریش کرد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماورایی بوده

چون ضمیر ناخوداگاهتون فعال بوده اون تایم تونستید ببینیدش

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
جن مستطیلی بوده

نه خدایی این مدلیشو نه دیده بودم نه شنیده بودم هیچ شکل و شمایل خاصی نداشت واقعا مستطیل سفید خالص بود بخاطر همینم هیچکدوم نترسیدیم و بعدش تونستیم بخوابیم 

نه خدایی این مدلیشو نه دیده بودم نه شنیده بودم هیچ شکل و شمایل خاصی نداشت واقعا مستطیل سفید خالص بود ...

برای ما کثیف شده  ی   دود سیاه  همش رد میشه  از جلو چشمم  خوشبحالتون برای شما  سفید   از جنم  شانس نیاوردیم  

من باردام  همشم در حال توهم زدنم  یچیزی سیاه هی از جلو چشمم رد میشه میره و میاد  منم ...

وای خدا نکنه جن باشه یعنی انقدر بدبختی دارم تو زندگیم که فقط همین یه مورد کمه بقران خودمو میکشم دیگه 😭

من باردام  همشم ور حال توهم زدنم  یچیزی سیاه هی از جلو چشمم رد میشه میره و میاد  منم ...

فکر کنم طلسم و جادوت کردن و اون سایه سیاه موکل یا همون جن دعا نویسه  که میبینی، برو باطل کن یا سوره بقره رو پخش کن تو خونه با صدای بلند 

فکر کنم طلسم و جادوت کردن و اون سایه سیاه موکل یا همون جن دعا نویسه  که میبینی، برو باطل ...

ماورشوهرم  یهنی زن بابای شوهرم ماه قبل دعا اورد    جوابسم گرفتیم دیگه من جدا دارم میمش پسرش  اواره شد   اینم جن  

فکر کنم طلسم و جادوت کردن و اون سایه سیاه موکل یا همون جن دعا نویسه  که میبینی، برو باطل ...

برای ما ام ممکنه طلسم و جادو باشه ؟