2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین عقدم بگین بمونم یا جدا بشم+سرگذشت عقدمون+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 78 پست
خودم میخوام ببینم نظر بقیه چیه چون حس میکنم از نظر فامیلامون من حیف شدم

اگر واقعا حقیقته هرچی گفتی، اون آقا بهتره ازت

طبق چیزی که گفتی وضع اخلاق و تربیت و معاشرتت درست نیست، به چه حقی خانواده ایشون رو تحقیر میکنی؟

فرهنگ که به پول نیست عزیزم فرهنگ به شعور و اخلاقه که شما خودت میگی نداری با تعاریفی که کردی البته 

به نظرم همسرت از شما سرتره👌🤭

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی بگم واقعا عزیزم 

فقط تا اینجا فهمیدم

هیچ برتری نسبت به همسرت نداری

از لحاظ شخصیتی ایشون ازتون بالاتره قطعا 

نمیدونم 

قطعا حس میکنم اگر جدا شی زندگیت رو تباه کردی 

و باید ‌مثل یک پرنسس توی کاخ منتظر شاهزاده ای با اسب سفید باشی

که تو این زمونه محاله و باید پاکش کنی از ذهنت

حس میکنم خونواده شوهرم فرهنگشون پایینتره و من حیف شدم و من سرتر یودم واقعا و باید با یه مرد ۱۰ سال ب ...

بنظرم با این حرفا که خودت میگی اون از نظر اخلاقی و عقلی ۱۰ هیچ از شما جلوتره 

یکم رو رفتارت کار کن

حال من خوب است،اما با تو بهتر می‌شوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک

یعنی همه ی اینارو گفتی انتظار داری دیگران بگن تو سرتری!!!؟؟

چرا نمیری خودتو درمان کنی ،برو دکتر

بیچاره نامزدت،اگر راه درمانی نداری جدا شو،این پسر رو بدبخت نکن

گناه داره بنده خدا

حالش اصلا خوب نیس برا همین انگیزه و تلاش خاصی هم نداره فقط درسشو میگذرونه مامانش میگه قبلا اینچور نب ...

بنده خدا داره میگه برات تلاش می‌کنم 

معلومه وقتی شما اینقدر طاقچه بالا میذاری اون بنده خدا براش توانی نمیمونه 

همراه باش 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
خودم میخوام ببینم نظر بقیه چیه چون حس میکنم از نظر فامیلامون من حیف شدم

حیف چی شدی آخه .

الان از این ده خط فقط هفت خط خوبی های همسرت رو گفتی. اونا رو نمی‌بینی حرف مفت و حس الکی به عده برات مهمه.

چقدر خود بین هستی الان اینا که گفتی کدوم ملاکش بود که شما سرتری هرچقدرم وضع مالی پدرت بهتر باشه تا زمانی که حمایتی ازت نکنه چه فایده داره واقعا خصوصیات اخلاقیت خوب نیست بهتره بری پیش مشاور تحت درمان قرار بگیری با دست خودت میزنی زندگی تو نابود میکنی اگر طلاق بگیری به اون پسر لطف کردی 

چطور به خودت اجازه میدی از خانوادش ایراد بگیری اونا قرار نیست بخاطر شما تغییر کنند اگر رفتارتو ادامه بدی باهات قطع رابطه میکنند

حس میکنم خونواده شوهرم فرهنگشون پایینتره و من حیف شدم و من سرتر یودم واقعا و باید با یه مرد ۱۰ سال ب ...

ببین در مورد تو فقط طلاق ،فقط طلاق ،اون پسر برای تو زیادیه حیف میشه باید با یکی هم فرهنگ خودت ازدواج کنی 

خانم پسر مردمو بدبخت نکن با این من من کردنت

خدایی که مال و ثروت به باباتون داده یه شبه میتونه همش رو ازش بگیره

کارما همی الان دنبالته خبر نداری  کجا پس میخوری خدا بهتون رحم کنه که به خودتون اجازه دادی خونواده ی طرف رو تحقیر کنی

به مالت نناز  به شبی بنده

به قیافت نناز به تبی بنده