2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین عقدم بگین بمونم یا جدا بشم+سرگذشت عقدمون+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 78 پست

ببخشید اما هیچی دلیل بر این نمیشه ک دیدگاهتون نسبت ب همسرتون بد شه منم روز تا شب تو این سایت میام اما زندگی هیچکس تحت تاثیرم قرار نداده چون همسرم خیلی برام محبوبه و کسی مثل اون‌نمیتونه همه جوره کنارم و پشتم باشه با این مشخصاتی هم ک گفتید همسرتون از شما سر تره ن شما از اون!!!

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

حس میکنم خونواده شوهرم فرهنگشون پایینتره و من حیف شدم و من سرتر یودم واقعا و باید با یه مرد ۱۰ سال ب ...

بنظرم ناراحت نشیا ولی اون داره پیشت حیف میشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استراتر یه جوری به نظر میاد تایپکت

بارها تاکید کردی خودش و خانواده‌ش رو تحقیر بی‌جا کردی

حس میکنم ماجرا رو برعکس نوشتی، یعنی یکی از نزدیکان اون آقایی و خواستی ببینی دیگران نظرشون چیه درمورد عروستون

ولش بابا

چه مقایسه ای میکنی پدراتونو

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
استراتر یه جوری به نظر میاد تایپکت بارها تاکید کردی خودش و خانواده‌ش رو تحقیر بی‌جا کردی حس میکنم ...

خودم میخوام ببینم نظر بقیه چیه چون حس میکنم از نظر فامیلامون من حیف شدم

من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/
حس میکنم خونواده شوهرم فرهنگشون پایینتره و من حیف شدم و من سرتر یودم واقعا و باید با یه مرد ۱۰ سال ب ...

با دست خودت داری زندگی تو نابود میکنی عزیزم 

هرکی هرچی میگه اینجا صرفا از چیزایی که توی زندگی خودش دیده و عقده هایی که داشته و اتفاقاتی که براش گذشته حرف میزنه، که قرار نیست نسخه ی شفا بخشی برای همه باشه! 

وقتی همسرت آدم پرتلاشیه، انگیزه داره هدف داره 

آدم با اخلاقیه 

چرا باید تصمیم به جدایی بگیری 

این افکار دختر مستقل و قوی و شوهر پولدار و کوفت و زهر مارا رو بنداز دور، زندگی واقعی همینیه که هممون داریم 

همه توی زندگی شون چالش دارن قرار نیست تا تقی به توقی میخوره بخاطر حرفای بقیه زندگی تو خراب کنی که 

چی باعث شده فکر کنی از همسرت سر تری؟ اصلا توی زندگی مشترک چرا باید حرف این چیزا باشه ک کی سرتره؟ 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

واقعا یعنی داری زندگی واقعی خودت رو با حرفهای به عده که راست و دروغش هم معلوم نیست مقایسه میکنید و بعد هم بر مبنای اون تصمیم میگیری 

یا خود خدا واقعا 

گل !!!

اینجوری که تو گفتی با احترام نسبت به شما ، این پسر و خانواده خیلی هم خوبه شما با طرز فکر رو اصلاح کنی برو مشاوره با چرت و پرتی های اینجا گند به زندگی ات نزن

با دست خودت داری زندگی تو نابود میکنی عزیزم  هرکی هرچی میگه اینجا صرفا از چیزایی که توی زندگی ...

حالش اصلا خوب نیس برا همین انگیزه و تلاش خاصی هم نداره فقط درسشو میگذرونه مامانش میگه قبلا اینچور نبود الان افسرده شده

من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/

پسره حیف شده،تو پول پدرتو چشم بپوشیم،ی دختر لوس غد پر ادعای زشتی☹️

هرچه دادم به اوحلالش باد