2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین عقدم بگین بمونم یا جدا بشم+سرگذشت عقدمون+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 78 پست

سلام عزیزم،

قطعا هرچه دو‌نفر به هم نردیک تر باشن، از نظر فاصله طبقاتی، فرهنگ و تحصیلات، بهتر هست اما اما اما، مهمترین عامل خود‌‌ اون دو نفر هستند. عشقشون به هم. 

و تو رابطه، اخلاق و مادیات هر دو مهم هستند، اما اخلاق خیلی خیلی مهم تر هست. 

چون رشته تون یکی هست، ممکنه فکر کنی، همون درامدی رو که اون خواهدداشت، من هم میتونم در بیارم. و مدام این اختلاف فرهنگی و طبقاتی برات بزرگ تر شه. اما سوال اینجاست که چی شد ازدواج کردی با وجود اختلاف طبقاتی؟ 

مگه خوبی مهمتر از پوله اخه بنظر دخترا

ببخشید ولی حالت خوبه؟!

این همه آدم که از قضا دختر هم هستند. هم از خوبی اون بنده خدا میگن . بعد هم نه من نه اونا قرار نیست زندگی کنیم شما قراره. واقعا حدی فکرهاتو بکن . اون بنده معلومه خیلی دوستت داره حیف هست واقعا عشق است اینجوری  بشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالش اصلا خوب نیس برا همین انگیزه و تلاش خاصی هم نداره فقط درسشو میگذرونه مامانش میگه قبلا اینچور نب ...

وقتی تو نامزدی اوشون افسرده هست و شما پرخاشگر ، باید مشکل رو پیدا و حل کنید واز مشاورها کمک بگیرید.

دوران نامزدی و عقد این طوری نیست، ادمها پر انرژی و خوش حال هستند، نه افسرده و داغون. 

از زاویه درستی به زندگی نگاه کن، خودتون که پول درمیارید پس دیگه نه پول پدر شما مهمه نه پدر اوشون، چیزی که این وسط میمونه اخلاق هست، که اوشون داره اما در مقابل توهین و تحقیر از شما میبینه. شاید این باعث افسردگیش شده.

شما هم فکر میکنی در حدت نیست، پرخاشگر شدی. 

مرد با اخلاق خوب و وفادار رو به راحتی نمیشه پیدا کرد، واقعیت جامعه این هست.