عععععععععسل مدیر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3838 عنوان ورزش برای تخت کردن شکم | مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 56 پست سلام کسی هست با ورزش تو خونه شکمو تخت کنه و هیکلش خوش فرم کنه؟اگه اره چه ورزشی انجام دادید؟ میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 1402/11/01 | 01:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عععععععععسل مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3838 بدنسازی بدون دستگاه اما رژیم باید بگیرید شما انجام دادی؟تاثیر گرفتی؟ میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان
عععععععععسل مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3838 من دوماه تقریبا با کالری شماری و ورزش تو خونه هفت کیلو و نیم کم کردم من مشکل وزن ندارم وزنم نرماله ولی شکم دارم با یکم پهلو لامصب هرکار میکنمم با رژیم درست نمیشه میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان
عععععععععسل مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3838 من که دو روزه دارم بدنسازی میرم،،،شکمم روح و روانموبهم ریخته چرا؟ میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان
miss_yeganeh عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1407 من مشکل وزن ندارم وزنم نرماله ولی شکم دارم با یکم پهلو لامصب هرکار میکنمم با رژیم درست نمیشه بلغمی هستی؟
عععععععععسل مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3838 اول از همه قندو از زندگیتون کلن حذف کنید تا جاییی که ممکن نون منظورم نون لواش سنگک بربری هرچی نخورید ... مرسی عزیزم میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان
ela2521 عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 1346 مرسی عزیزم فدلت عزیز دلم برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار. با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی
عععععععععسل مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3838 اسی هر روز دراز نشست برو شکمت تخت میشه از 20تا شروع کن مرسیی حتما انجام میدم مشکل من فقط شکمه وگرنه وزنم کمه میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان
عععععععععسل مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3838 خوشبحالت من اصلا اراده ندارمم هر روز شکلات پیتزا برنج منم عاشق شیرینیممم میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان
عععععععععسل مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3838 من لاغرم بچه هم شیر میدم لاغر ترم میشم بخاطر همین غذا خوب میخورم که دیگه خیلی لاغر نشم الان خ ... اره منم حلقه رو زیاد شنیدم میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان
عععععععععسل مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3838 بلغمی هستی؟ نمیدونم فکنم شکمم طبعش بلغمی سرم سودا اگه اشتباه نکنم میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان
عععععععععسل مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3838 اسی هر روز دراز نشست برو شکمت تخت میشه از 20تا شروع کن حلقه رو چند دقیقه در روز بزنم؟؟ میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان
صولنگی_سابق عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 985 هرچقدر اطرافیان میگن بدریخت شدی چاق شدی من بدتر میخورم لذت خوش اندامیو نچشیدی پس لذت اون خطایی ک رو شکم و بازوت میوفته من دلمم چیزی بخاد یاد شکمایی ک تو باشگاه میزنم میوفتم و در آخر سبزیجات و رژیممو ترجیح میدم😂
miss_yeganeh عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1407 نمیدونم فکنم شکمم طبعش بلغمی سرم سودا اگه اشتباه نکنم پس در کل سرد هستی چون بلغمی سرده سودوی سرد و خشکه
صولنگی_سابق عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 985 حلقه رو چند دقیقه در روز بزنم؟؟ حلقه چسبندگی رحم میاره عزیزم باعث افتادن مثانه میشهباعث ضربه به کلیه هات میشه
عععععععععسل مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3838 لذت خوش اندامیو نچشیدی پس لذت اون خطایی ک رو شکم و بازوت میوفته من دلمم چیزی بخاد یاد ... واییی منممم انقدر دلم میخواد باشگاه برم ولی بخاطر کارام نمتونم فعلا از خونه بیرون بیان زیاد تو خونه ام بلد نیسم چه ورزشی کنم میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان