2777
2789
عنوان

ورزش برای تخت کردن شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حلقه چسبندگی رحم میاره عزیزم  باعث افتادن مثانه میشه باعث ضربه به کلیه هات میشه

پس چیکار کنم؟؟؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 
 خب چیکار کنم اصلاح طبع شه؟

عزیزم یا باید قرص ضد بلغم بخری استفاده کنی که به سیب سلامتش حتما دقت کن داشته باشه

یا سبک زندگیتو اصلاح کنی برنج نون ماکارونی بین حبوبات عدس برگ کلم لبنیات رشته آش و سوپ گوشت مرغ بجز گوشت شترمرغ و شتر و گوسفند معادل اینایی که سرد هستن نخوری که واقعا سخته چون مواد غذاییت محدود میشن

عزیزم یا باید قرص ضد بلغم بخری استفاده کنی که به سیب سلامتش حتما دقت کن داشته باشه یا سبک زندگیتو ا ...

یعنی اینایی که گفتین رو نخورم یا درکنار چیزای سرد نخورم؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 
نه بابا سرکار چیه خیلی شکموام شوهرمم فقط غذاهای چرب و چیلی میخواد هر روز منم مجبورم بخورم  چجو ...

فست فودو بزار کنار شکلات و شیرینیجاتو بزار کنار حجم غذاتم کم کن 

اولین زنی هستی که میبینم با شنیدن اینکه چقد چاق شدی هیچ تکونی بخودش نمیده آخه بقیه زنا تا اینحرفو میشنون کرک و پرشون میریزه و رژیم و ورزشو شروع میکنن

خودمم نمیدونم اصلا به خودم اهمیت نمیدم هرچی جلو دستمه میخورم هر روز شیرینی میخرم میخورم هر روز برنج ...

ماعم هر روز برنج میخوریم ولی من حجم غذامو کم کردم ما شیرینیجات اصلاااااا نمیخریم چاییمم بدون قند میخورم شکلات ایناعم کلا حذف کردم تا دلم یچیز شیرین میخواد دو تا خرما میخورم توعم اینکارو انجام بده واسه تو الان اصلاااا نشون نمیده دو سال دیگه دو برابر الان میشه وزنت

حلقه رو چند دقیقه در روز بزنم؟؟

دراز نشستتو از20تا شروع کن ولی حلقه بستگی بخودت داره تا چقد بتونی بزنی من خودم بیشتر از 2دقیقه نمیتونم حلقه بزنم چون داخل حلقه اون برجستگیاش میخوره به شکم و پهلوهام بشدددت درد میگیره 2دقیقه م بزور میتونم بزنم 

ولی چرخونکم اگه داری بزن پهلوهارو خیلی خیلی آب میکنه البته اگه پهلو داریا