2777
2789
عنوان

ورزش برای تخت کردن شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 56 پست
اول از همه قندو از زندگیتون کلن حذف کنید تا جاییی که ممکن نون منظورم نون لواش سنگک بربری هرچی نخورید ...

یادم رفت حلقه هم تاعثیر داره حرکت پروانه هم

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم رفت حلقه هم تاعثیر داره حرکت پروانه هم

یه رژیم خوب هم میگی بیزحمت 

غیر گالری شماری چون نصب نمیشه روی گوشیم

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )

دراز نشست و اسکات خیلی خوبن 

رژیم غذایی هم داشته باشی للبته

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

خوشبحالت من اصلا اراده ندارمم هر روز شکلات پیتزا برنج

تو رو خدا به خودت رحم کن 

یه روز به خودت میای میبینی مثل من بیشتر از ۳۰ کیلو اضافه وزن داری

من الان میبینم لاغری چقد خوبه،خیلی از مشکلاتی که تو چاقی داشتم حل شده

اره بخدا از الان پاهام درد میکنه بخاطر اضافه وزن

خب نخور عزیزه من چرا با خودت اینکارو میکنی؟؟دو روز دیگه دور از جونت مشکل قلبم میاد سراغت فست فود و نوشابه و قند کلا سمه واسه بدن سممممم به جوونیت رحم کن 

تو رو خدا به خودت رحم کن  یه روز به خودت میای میبینی مثل من بیشتر از ۳۰ کیلو اضافه وزن داری م ...

قبلا میرفتم باشگاه صبح زود بیدار میشدم ولی الان بخاطر اینکه اعتماد به نفس ندارم باشگاهو ول کردم چسبیدم به اضافه خوری فیلم و قلیون 😔😔

تروخدا اینارو جدی میگی یا گذاشتیتمون سرکار؟؟؟

نه بابا سرکار چیه خیلی شکموام شوهرمم فقط غذاهای چرب و چیلی میخواد هر روز منم مجبورم بخورم 

چجوری شروع کنم که کمتر بخورم و جلو خودمو بگیرم

من لاغرم بچه هم شیر میدم لاغر ترم میشم بخاطر همین غذا خوب میخورم که دیگه خیلی لاغر نشم 

الان خوبم عالی 

ولی یه خورده شکم دارم بعد همین زایمان دومم اومد دلم میخواد همونم آب کنم ولی رژیم غذایی نمیتونم بگیرم چون لاغرتر  میشم و دیگه شیرم ندارم بچم سیر نمیشه 

فعلا دوروزه دارم دراز نشست میرم  خداکنه جواب بده اگه خوب باشه حلقه هم میگیرم امتحان میکنم میگن خیلی خوبه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
خب نخور عزیزه من چرا با خودت اینکارو میکنی؟؟دو روز دیگه دور از جونت مشکل قلبم میاد سراغت فست فود و ن ...

خودمم نمیدونم اصلا به خودم اهمیت نمیدم هرچی جلو دستمه میخورم هر روز شیرینی میخرم میخورم هر روز برنج میخورم لعنت به من

یه رژیم خوب هم میگی بیزحمت  غیر گالری شماری چون نصب نمیشه روی گوشیم

بخدا رژیم‌من بلد نیستم بگم‌مثلن چیاو بخوری چی رو نه فقط از روز اول نه ولی هر بار چندلقمه کمتر بخور همینطوری ادامه بده تا جایی که معدت کوچیک بشه ، قبل غذا خوردن یه لیوان یا ۲ لیوان آب ولرم بخور که معدتو پر کنه کلم سفید بخور هم سیر کنندست هم معدت پر میکنه کالریم نداره 

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی