2777
2789
عنوان

ورزش برای تخت کردن شکم

863 بازدید | 56 پست

سلام کسی هست با ورزش تو خونه شکمو تخت کنه و هیکلش خوش فرم کنه؟اگه اره چه ورزشی انجام دادید؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

بدنسازی

بدون دستگاه

اما رژیم باید بگیرید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه قندو از زندگیتون کلن حذف کنید تا جاییی که ممکن نون منظورم نون لواش سنگک بربری هرچی نخورید فست فود اصلن هله هوله نخورید نوشابه فقط شکم میاره اونم بزارید کنار 

ورزش : درازنشت خیلی کمک میکنه حرکت کوهنورد اسکوات دوچرخه هوای  اینا کمک میکنن که به طور مداوم انجام بدی تخت بشه

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی
اراده رو چیکار کنیم

خوب به خودت تلقین کن نباید اینو بخور بخورم میشم همون ادمی که بهم میگن چاقی عوضواینکه بگن خوشبحالت چقد اندام خوبی داری هرچی بپوشی بهت میاد اینارو هر روز با خودت تکرار کن که ازم تعریف میکنن بجای اینکه بهم سرکوفت بزنن

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی
هرچقدر اطرافیان میگن بدریخت شدی چاق شدی من بدتر میخورم

حالا الان خوش فرمی بزار تا 25سالت بشه ببین چجوری خودشونو نشون بدن کل هیکلت میشه چربی 

دکتر تغذیه میگه تا 25باید مراقب تغذیه ت باشی اگه مراعات نکنی 25رد کنی تازه میزنه بیرون که چی کردی چی خوردی این چند ساله