2777
2789

از وقتی رتبه کنکورم اومد دختر خالم اومد به جای مشاورم و داشت سلایقشو تحمیل میکرد و اصرار داشت روی معلمی ولی من نه علاقه ای به معلمی دارم نه عصابشو یعنی خیلی ببخشید امکان داشت دانش آموزا اذیت کنن همون کتاب درسیو بکنم تو حلقشون 

گفتم نه ولی دصرار اصرار اصرار ذهن منو گرفته بود به خودش هر کدومشون یه نطر میدادن تا اینکه بالاخره یه کوفت دیگه ای قبول شدم اونم به خاطر اشتباه چشمی تو انتخاب واحد یه سال عقب افتادم تا از کارنامه محرمانه استفاده کنم و بالاخره تونستم تا قبلشم زیاد از رشته قبلیم بدم نمیومد ولی باز هیخانواده انقدر رفتن رو مخم که اینجور شد 

حالا من از رشتم خیلی راضیم و دلم میخواد ارشد و دکتری هم تحصیل کنم باز چند روز پیش خالم و دختر خالم اومدن خونمون خالم میگه اره رشته قبلیت خیلی بهتر بود دختر خالمم میگه اره اونجوری زود تر معلم میشدی😡😡😡😡 نمیدونم چرا نمیخواد شعورشون برسه نظر ندن 

بعد دختر خالم میگه چرا ارشد میخوای بخونی برو معلم شو میگم نمیخوام 😡

به خدا اگر به خاطر مادرم نبود اصلا دیگه باهاشون حرف نمیزدم

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترخاله ات چند سالشه و چی خونده خودش ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دخترخاله ات چند سالشه و چی خونده خودش ؟

۳۰ سالشه حسابداری

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

۳۰ سالشه حسابداری

فاز خیلی حالیش بودن برداشته

اگر خودش تو حسابداری به جایی نرسیده و فکر میکنه معلمی خیلی عالیه، بهش بگو به جای حرف زدن به تو تمرکزش رو روی رشته خودش میذاشت نتیجه بهتری میگرفت.....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊