2777
2789
عنوان

اگه بگم چقد عاشق رانندگیم

151 بازدید | 22 پست

کشته مرده رانندگیم عااااااااااشقشم 

۲ساله گواهینامه گرقتم 

مربیم چقد ازم تعریف می‌کرد 

روزی که آزمون شهری داشتم افسری که ازم امتحان می‌گرفت بهم گفت با کی تمرین میکردی ، گقتم مربیم 

گفت راننده خوبی میشی 

۲بار بهم گقت آفرین 

بار اول قبول شدم 

ولی چقد حیففففففففففففففف

که ماشین زیر پام نیست 

۲۲سالمه دانشجوام 

تا یه سال اول کنار خود پدرم رانندگی میکردم ولی اصلا به خودم نمیده که تنها رانندگی کنم 

بابامم ماشین دستم نمیده 

ماشینشم مدل بالا نیستا 

یه ۲۰۶مدل ۸۹ 

من شهر خودم دانشگاه دولتی دانشچوام 

باورتون نمیشه همه دوستام اونایی که بومین ماشین دارن غیر من 

اصن یه حسرت مصخرفی شده برام که نگم 

الان دیگه چون خیلییی وقته رانندگی نکردم ده حس میکنم اگه بشینم پشت فرمون استرس بگیرم 

انگار دیگه ترس افتاده تو جونم 

من خیلیییی نترس بودم تو رانندگی 

جدبیم همیشه میگفت من هنر جو اینطوری میخوام نترس باشه 

ولیی حیفففففف

ببینید  چه بلایی میتونه سر علاقه و استعداد یه جوون بیاد و خیلییییی راحت یه حسرت مصخرف تو دلش ایجاد شه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو ازبچگی عشق شدیدداشتم به رانندگی درحدی که میگفتم کاش راننده تاکسی بودم😄پریشب ماشینو مالوندم به یه ماشین دیگه انقدترس وجودمو گرفت که الان بشینم انگار جلسه اولمه

زندگی فارق از معنی...

منم مثل تو ازبچگی عشق شدیدداشتم به رانندگی درحدی که میگفتم کاش راننده تاکسی بودم😄پریشب ماشینو مالون ...

باز خوبه شما بابات ماشین دستت میده 

برا من نمیده

پیش بقیه هم نشسته گقته

نه دیگه از چشمم افتاد روزی ۱۰۰بار خودمو فوش میدم که چرا اصن گواهینامه گرفتم

مگه همه اونایی که گواهینامه دارن ماشین هم دارن؟ بلاخره یک روز به دردت میخوره و یک روز انشالله سوار ماشین خودت میشی

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
مگه همه اونایی که گواهینامه دارن ماشین هم دارن؟ بلاخره یک روز به دردت میخوره و یک روز انشالله سوار م ...

حداقل باباشون ماشین میده در مواقع ضروری استفاده کنن