2777
2789

همیشه واسم سواله که یعنی تو دلت واسم تنگ نشد؟یعنی صبحا که پاشدی گوشیتو چک کردی منتظر تکستم نبودی؟وقتی که داشتی میرفتی بیرون منتظر مراقب خودت باش از طرف من نبودی؟شبا دلت نخواست کل روزتو برام بگی؟وقت کارای روزمرت اصلا یاد من نیوفتادی؟ تورو نمیدونم ولی من خیلی دلم واست تنگ شده.

هنوز بعد از گذشت ۱۲ سال هنوز جاتو هیچ دختری نگرفته دست هیچ دختری رو نگرفتم از این به بعد هم فکر نمیکنم اتفاق خاصی بیافته😑

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه واسم سواله که یعنی تو دلت واسم تنگ نشد؟یعنی صبحا که پاشدی گوشیتو چک کردی منتظر تکستم نبودی؟وقت ...

ایول بابا ۱۲ ساااال

ایندفعه امضام بلنده هرسری کوتاه مینویسم 🤌😅.همونجور که از اسم کاربریم مشخصه من ملکه۷۰ سابقم. درخواست تعلیق داده بودم بعد برای برگشت هرچی پیام دادم برنگشت مجبور شدم یه اکانت دیگه بزنم. از تاریخ۳ دی تا ۲۰ دی نبودم خدایی برای دوستام و سایت دلم تنگ شده بود 😥😘❤.تنها باش ولی رو نیمکت ذخیره نباش ☁️🍓.با افتخار یه دختر تورکم. تورک تبریز ✌😊شهر تبریز است جان قربان جانان میکند، سرمه چشم از غبار کفش مهمان میکند. 

فک میکردم آدم خوبی هستی واقعا 

روت حساب باز کرده بودم 

تو قسم خوردی دوسم داری گفتی برات مهمم ولی راحت رفتی 

من گفتم دوست دارم از ته قلبم از اعماق وجودم 

من ساده بودم همه ی حرفات فقط دروغ بود همشون الکی بود 

آدم نمیتونه با کسی که براش مهمه اینجوری کنه 

فقط بدون این من بودم که ولت کردم مطمئنم یه روزی پشیمون میشی چون من تنها آدمی بودم که واقعا برام مهم بودی اونم الکی الکی به خاطر هیچیت میخواستمت 

برام هیچ سودی نداشتی فقط اذیتم میکردی ولی بازم برام مهم بودی 

من من بودم ولی تو خودت نبودی همش ادا بودی 

همش دروغ همش بازی 

می گفتی برو نمی‌رفتم غرورم شکست ولی موندم گفته بودم برم دیگه نمی‌بینیم حالا دیگه تموم شد همه چی 

برام مثل بقیه ای حتی بی اهمیت تر 

برو به درک عزیزم 

دیدار ما به قیامت 

به اسم ازدواج گولم زدیو آزارم دادی بهم خیانت کردیو رفتی با یکی دیگه ازدواج کردی حالا که زنت ولت کردو همه چیتو ازت گرفت دلم حسابی خنک شده که تاوان ضربه هایی که بهم زدیو خیلی بد پس دادی خدا تقاص گریه هامو ازت گرفت بدم گرفت 

یه شب که داشتم وسط گریه هام با خدا حرف میزدم میگفتم اگه خوشبخت بشه دیگه خداییتو قبول ندارم اما خدام بهم ثابت کرد وجود داره و تاوان هرکی که بد کرده رو ازش پس میگیره اما من الان با وجود یه مرد توی زندگیم حسابی خوشبختم 

این مورد پیش اومده میفهممت

خیلیییی داره زورممم میااااد

حقش بود راش نمیدادم تو خیابون میموند زنیکه نجس😂

اههه

سه روز خونمون بودن

خونمون تهران

از بندرعباس اومده بودن

تو گلدون خونم طلسم گذاشتهههه😐💔

هیشکی 🥲فقط نمی‌دونم چرا انقد گره نیفته تو کارمون

میخوایم ی جا رو درس کنیم ی جای دیگ داغون میشه .از وقتی ازدواج کردیم همینه ی زخمی رو درس میکنیم تو این زندگی هنوز آخیش نگفته ی چیز بدتر سرمون میاد .دیگ نمی‌دونم چی بگم 

خدایا حکمتتو شکر 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤