2777
2789

پسرم مدتیه وارد اون مرحله‌ی خطرناک سرک کشیدن توو کمد و کابینت و باز کردن همه‌ی درها و کشوها شده

و منی که باید مثل میگ میگ بدو بدو همه جا حاضر باشم به سرعت برق و باد 😂🤦🏻‍♀️

که اگر چیزی دستش بیفته، حتا خطرناک و نخواد بهم بده، تا قیامِ قیامت نمی‌تونم از دستش بگیرم مگر به گریه‌های فجیع و جیغ‌های فراااا بنفش ! 🥲🤣

امان از دست بچه‌ها ! این فسقلی‌های نخودیِ شیطونِ عجیب غریبِ نمکین 💓

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

فکر کردم تو سن بلوغه و شما در حال خالی کشوهای پر از ک ا ندوم نفرین بر ذهن کثیفم 🤣😅

😂😂😂😂

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پلاستیک فروشی از این بسته چیه از اونا بگیر نتونه باز کنه

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چون پسر هست زیاد جدی نمیگیرین و تازه بامزه هم میشه اشتباه رفتاری هاش ولی اگ دختر بود چندین بار زیر چک برخورد فیزیکی گرفته بودین!! 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خدا حفظش کنه💞

مرسی عزیزم ❤️

چون پسر هست زیاد جدی نمیگیرین و تازه بامزه هم میشه اشتباه رفتاری هاش ولی اگ دختر بود چندین بار زیر چ ...

این اراجیف رو از کجا میارید؟ 🤔

اوخدااااا ننه یکی قسمت شه انشالله😻😻😻😻😻

ایشالا عزیزم 😍😍😍

این اراجیف رو از کجا میارید؟ 🤔

۹۰ درصد هم جنس هاتون در ترتیبت فرق گذاشتن هاشون بین دختر و پسر میخواین بگین نه!!!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ایشالا عزیزم 😍😍😍

دست و پاشو ببوس،  لپاشو گاز بگیر،  بچلونش،  تا کوچیکه کیف کن لذتشو ببر،  گور بابای کار خونه و اینا بشین فقط با بچه ت عشق کن،  دو روز دیگه بزرگ میشه اینا خاطره میشه حسرتش نخوری🥰🥰💜💜

۹۰ درصد هم جنس هاتون در ترتیبت فرق گذاشتن هاشون بین دختر و پسر میخواین بگین نه!!!

تحلیل هاتون رو برای خودتون نگه‌دارید و تعمیم ندید لطفن !

اغلب خانوم‌هایی نسل ما زن های فهمیده و با درک و شعوری هستن که بین فرزندانشون به واسطه ی جنسیت فرق نمی ذارن!

اینا اشتباهات چند نسل قدیم بود، که اتفاقن با تلاش و بیداری نسل‌های بعدی درست شد.

خیلی از مادرهای همین سایت به این‌که خونه‌شون با نور و برکت دختربچه‌شون روشن شده قدر دانی خدا هستن !

هر بچه ی زیر دو سالی فارغ از جنسیتش به خاطر کنجکاوی و کشف جهان اطرافش دوست داره کمد ها رو بگرده و ...

اتفاقن رفتار غلط کودک نیست، بلکه به خاطر سلامت و رشد صحیح درک و شناختشه. 

و قطعن والدین، چه مادر و چه پدر هرگز نباید با تنبیه پاسخ بدن!

شما هم به شدت اشتباه می کنید که انگشت اتهام به سمت هم جنس های من یعنی خانوم ها می گیرید !

دست و پاشو ببوس، لپاشو گاز بگیر، بچلونش، تا کوچیکه کیف کن لذتشو ببر، گور بابای کار خونه و اینا ب ...

عزیزممممم مرسی چه قدر قشنگ گفتی 😍😍😍 آره واقعن باید از لحظه به لحظه‌ش لذت برد و سخت نگرفت