2777
2789

کاش یکمم به فکر خودت بودی...

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
همیشه واسم سواله که یعنی تو دلت واسم تنگ نشد؟یعنی صبحا که پاشدی گوشیتو چک کردی منتظر تکستم نبودی؟وقت ...

امیدوارم یکی ک لیاقت عشقتونو داشته باشه بیاد تو زندگیتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا کارما پارت کنه اکسم که من بعد تو نمیتونم وارد رابطه شم چون همه به چشمم خیانت کارن

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 

فقط بگم خیلی نامردی که نمیدونی سه ساله زنت کدوم شهره و چکار میکنه از دوست داشتن فقط ادعاشو داری 

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 

صدحیف از لطفی که به ادم قدرنشناس و کم فهم کردم  

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            

آقای الف و خانمهای س و آ که دست به یکی کردین و گند زدین به زندگیم، امیدوارم دقیقا عین سختی های منو تو زندگی بکشید مجبور بشین با آرزوهاتون خداحافظی کنید.

آقای م خیلی پستی که ارزش خیلی چیزها رو زیر سوال بردی با این واکنش غیرمنطقیت آدمو از خوب بودن و صادق بودن پشیمون کردی.

امشب شوهرم گفت ک میخان اخراجش کنن . حق سرویس رفت آمدشو ازش گرفتن . بعد مهندس بود الان گفتن یا برو تو خط کارگری کن یا اخراجی . چون داشتن دزدی میکردن و این فهمیده . ازش بدشون اومده . میترسم از دوباره بیکار شدنش . خدایا من داغونم امشب 😭😭 خوابم نمیبره خدا تا دو روز میام خوش باشم ی بلا سرم میاد . 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

خدایا از خودم دلم گرفته نباید بزور چیزی رو ازت میخواستم ..تو خیر و صلاحمو بهتر میدونستی ..خدا جونم خودت ببخش منو ...بخاطر نادونیم زجرم نده ...خدا جونم کمکم کن صدام مثل قبل بشه ..همونطور رسا و خستگی ناپذیر

اونایی که بهم گفتن ترشیده کسی نمیگیرتت موندی  هیچ وقت نمیبخشمتون

چقد پست فطرتن بعضیا  

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °