2777
2789
عنوان

بیاین بگین چیکار کنم 🥺😭💔😞

115 بازدید | 13 پست

سلام بچها من دانشجو هستم  یه مدت خیلی دنبال کار میگشتم بعد مدت ها یه کار پیدا کردم ساعتش خوب بود شیش تا یازده و نیم شب 

امروز روز دمم بود میرفتم که یهو بابام اومد دنبالم و گفت نمیخام بری سرکار و فلان ساعت دیره 😭💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغلت امنیت داره؟موقع برگشت به مشکل نمیخوری؟ببین اگه کارت از همه نظر خوبه پدرتو قانع کن،مگرنه به دل ن ...

صندوق دار یه فروشگاه کوچیک میشم جز خودم زن صاحب مغازم کنارمون هست تا ساعت ده بعد با خودش میره  ده به بعد تنهام با یکی پسر بچه که چیدمان مغازه هست 

صندوق دار یه فروشگاه کوچیک میشم جز خودم زن صاحب مغازم کنارمون هست تا ساعت ده بعد با خودش میره& ...

حقوق و بیمه و‌موقعیت اجتماعی و برخورد صاحب مغازه و استرس کاری و ….همه چی اوکیه ؟

باید مرتب چک کنی چون روزانه آگهی میزنن،...توی گوگی هم سرچ کن مثلا بزن استخدام مترجم یا هر شغلی که می ...

بیشتر جایی رو دیدم معرفی کردن رفتن بهتره تا تو دیوار پیدا کردن 🥲