2777
2789

من چند ماهه که درگیر آسیب پام هستم رباط زانوم پاره شد و تقریبا خونه نشین شدم.تو این مدت چند تا از دوستام دعوتمون می کردن که ما می رفتیم ولی من نمی تونستم دعوتی بدم چون یکبار دعوتی دادم و تمام پام از ران تا حتی خود انگشتان پام دو برابر قبل شد.

امروز صبح یکی از دوستانم زنگ زد و گفت که همسرم به شوهرت زنگ زدن برا شام دعوتتون کنن ایشون گوشیشونو جواب ندادن برا همین به خودت زنگ زدم شب بیاین اینجا منم تشکر کردم و قبول کردم 

شوهرم از سرکار اومد بهش گفتم امشب دعوتیم یهو قاطی کرد انقد سرم داد زد که چرا قبول کردی وقتی خودت نمی تونی کسی رو دعوت کنی.همش ما داریم میریم مهمونی ولی تو کسی رو دعوت نمی کنی.گفتم بابا مردم شعور دارن خودشون در جریان آسیب پای من هستن فعلا از من کسی توقعی نداره بعدا جبران می کنیم 

همچنان داد و بیداد کرد و در نهایت هم گفت دعوتی امشب کنسله زنگ بزن اطلاع بده 

زنگ زدم دوستم گفت من خورشتمو بار گذاشتم🥺عادتش اینه که همیشه زود میزاره غذاشو اصرار کرد که بیاید گفتم نه برای شوهرم کار پیش اومد باز اصرار کرد 

باز من قطع کردم گفتم این بنده خدا غذاشو گذاشته لج نکن ولی قبول نکرد که نکرد و گفت دیگه هیچ حق اینکه هیچ دعوتی رو قبول کنی نداری منم زنگ زدم و با کلی عذرخواهی کنسلش کردم

قلبم داره می ترکه 

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔

خوب همسرت حتماخجالت میکشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف همسرت خیلی هم بیراه نبوده . درسته دوستت با شما این حرفا رو نداره ولی برا مرد زور داره هی بره بخوره ولی نتونه جبران کنه‌ کشش نده قضیه رو

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

ب دوستت میگفتی اونا بیان‌خونتون

توام کنار غذا یی ک میاورد سالادی پیش غذایی چیزی اماده میکردی

بالاخره برا خودتون میپزی دیگ اونجوری شاید ناراحت نشه دوستت

هر وقت تو سایت اسممو دیدی جان من ی صلوات