2777
2789
عنوان

کم مونده از دست شوهرم سر به بیابون بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 58 پست
ب دوستت میگفتی اونا بیان‌خونتون توام کنار غذا یی ک میاورد سالادی پیش غذایی چیزی اماده میکردی بالاخ ...

یا خدا اگه اینکارو می کردم گردنمو میزد 

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔

یه نیروی کمکی بگیرید تا کل منزل رو تمیز و رو به راه کنه. 

بعد بگو فقط برات برنج و سالاد درست کنه. 

کباب و جوجه و سوپ هم از بیرون بگیرید. 

ژله ساده هم که خودت میتونی درست کنی، اصلا کاری نداره. 

شستن و چیدن میوه و شیرینی و درست کردن چایی هم با همسرت. 

چرا اینقدر مسائل رو سخت می کنید؟ 

البته که همسرت اشتباه می کنه با این طرز رفتار، ولی به این شکل میتونی دعوتی دوستان رو جبران کنی و همسرت رو از این سوتفاهم ها نجات بدی..... 

دورهمی های دوستانه و صله رحم ها رو قطع نکنید، چون برکت از بین تون میره خدایی نکرده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نمی‌خوام باهاش حرف بزنم هر غلطی دلش میخواد بکنه.به جهنم

کاقعا دعوا به این بزرگی لازم نیس. با خوبی بهش بگو تو هیچوقت سر این موصوع مخالفت نمیکردی اتفاقی افتاده الان؟الکی زندگیو تلخ نکن 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
حالتو میفهمم... شوهر منم بارها اینکارو کرده.. خیلی بدتر از اینا.. گفته باشه میریم.. حاضرشدیم بریم گف ...

واقعا مریض و نفهمن خدا آخر و عاقبت مارو با اینا به خیر کنه من دیگه رد دادم

یه جورایی حق با شوهرتم هست خب دعوت کنید غذا رو از بیرون بگیرید

عزیز من دفعه اوله داریم میریم خونه اینا.این معلوم نیست چش بود سر من خالی کرد 

بگو خورشت را بیاره خونه شما شمام برنج بپزید دور هم باشین یه میوه هم همسرت بخره.البته کسی دعوت میکنه ...

به خدا اینجوری می گفتم می کشت منو 

خب شما هم دعوت کن غذا از بیرون بگیر برای پذیرایی و اینا هم دوستات خودشون که اومدن انجام میدن اینکه ن ...

همسر من میگه غذای بیرون ناسالمه درد و زهرمار میزنن به برنج تا وا نره خیلی کم راضی به خوردن غذای بیرون میشه 

خوب حالا که اینقدر صمیمی هستین بهشون میگفتی غداشونو بردارن بیان اونجا یا مهمونی بگیر از بیرون همه چی ...

یا الله.عزیزم اگر چنین کاری می کردم خونم پای خودم بود 

چطور تنها برای مهمانی رفتن تصمیمی میگیرین مشورت نمیکنین؟ شوهرت حتما معذب شده که فقط شما میرید و دعوتشون و پس نمیدید حالا اون به کنار ولی اینکه خودتون اوکی دادین و یه مشورت کوچیک نکردین عجیبه 

همسر من میگه غذای بیرون ناسالمه درد و زهرمار میزنن به برنج تا وا نره خیلی کم راضی به خوردن غذای بیرو ...

دیگه اینجوری هم نیست ،با یه بار خوردنش هم مشکلی پیش نمیاد قطعا

من هیچ وقت بدون هماهنگی شوهرم قبول نمبکنم ترس از این چیزارو دارم

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
چطور تنها برای مهمانی رفتن تصمیمی میگیرین مشورت نمیکنین؟ شوهرت حتما معذب شده که فقط شما میرید و دعوت ...

قبلا هم همینطور بوده هیچوقت بابت قبول کردن مهمانی کسی که با خودم تماس گرفته بود مواخذه نمیشدم