من چند ماهه که درگیر آسیب پام هستم رباط زانوم پاره شد و تقریبا خونه نشین شدم.تو این مدت چند تا از دوستام دعوتمون می کردن که ما می رفتیم ولی من نمی تونستم دعوتی بدم چون یکبار دعوتی دادم و تمام پام از ران تا حتی خود انگشتان پام دو برابر قبل شد.
امروز صبح یکی از دوستانم زنگ زد و گفت که همسرم به شوهرت زنگ زدن برا شام دعوتتون کنن ایشون گوشیشونو جواب ندادن برا همین به خودت زنگ زدم شب بیاین اینجا منم تشکر کردم و قبول کردم
شوهرم از سرکار اومد بهش گفتم امشب دعوتیم یهو قاطی کرد انقد سرم داد زد که چرا قبول کردی وقتی خودت نمی تونی کسی رو دعوت کنی.همش ما داریم میریم مهمونی ولی تو کسی رو دعوت نمی کنی.گفتم بابا مردم شعور دارن خودشون در جریان آسیب پای من هستن فعلا از من کسی توقعی نداره بعدا جبران می کنیم
همچنان داد و بیداد کرد و در نهایت هم گفت دعوتی امشب کنسله زنگ بزن اطلاع بده
زنگ زدم دوستم گفت من خورشتمو بار گذاشتم🥺عادتش اینه که همیشه زود میزاره غذاشو اصرار کرد که بیاید گفتم نه برای شوهرم کار پیش اومد باز اصرار کرد
باز من قطع کردم گفتم این بنده خدا غذاشو گذاشته لج نکن ولی قبول نکرد که نکرد و گفت دیگه هیچ حق اینکه هیچ دعوتی رو قبول کنی نداری منم زنگ زدم و با کلی عذرخواهی کنسلش کردم
قلبم داره می ترکه