2777
2789
عنوان

کم مونده از دست شوهرم سر به بیابون بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم شوهرت درست میگه اولا وقتی خودت نمیتونی دعوت کنی سعی کن مهمونی هم نری ، دوم اینکه بدون مشورت نباید هیچکدوم دعوت قبول کنین که اینجوری نشه 

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

عزیزم من خودم بدون اینکه شوهرم بگه دعوتی کسی رو قبول نمیکردم وقتی خودم مشکل دارم و نمیتونم جبران کنم

دوما حتما با همسرم هماهنگ میکنم بعد دعوت کسی رو حتی خانواده خود شوهرمو قبول میکنم شاید ایشون یکار مهم میداشت 

سوما مردها غرورشون از خانم ها بیش تر ایشون بره اونجا بخوره و دعوتی رو پس نده حس خیلی بدی بهش دست میده و من هم اخلاقم همینطوری دعوتی ک نتونم جبران کنم رو قبول نمیکنم

به نظرم شوهرت درست میگه اولا وقتی خودت نمیتونی دعوت کنی سعی کن مهمونی هم نری ، دوم اینکه بدون مشورت ...

زندگی مشترک یعنی همین 👍نمیشه سرخود جایی رفت و اومد زن و شوهر باید ازحال هم اگاه باشن

حالتو میفهمم... شوهر منم بارها اینکارو کرده.. خیلی بدتر از اینا.. گفته باشه میریم.. حاضرشدیم بریم گف ...

من سر این مسئله کلی وسیله شکستم 

با این تفاوت که فقط دعوتی های طرف منو اینجوری میکرد 

منم لج بازززز 

تلافی همه رو درآوردم 

چند جا دعوتش کردن که رودربایستی داشت باهاشون منم نرفتم 

حالش جا اومد

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69

ببین من حس میکنم کسی به همسرت تیکه انداخته ، ممکنه توی جمع مردونه دوستاشون به حالت شوخی چیزی گفته باشن بهش که فلانی هم فقط میاد میخوره و میره . برای همین اینجوری عصبی شده .

وقتی کسی کاری میکنه که سابقه نداشته ، مثل همین دعوا کردن به خاطر قبول دعوت که میگی قبلا هم بارها انجام دادی و مشکلی نداشته همسرت ، این احتمال رو هم بده که یه اتفاقی افتاده باشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من سر این مسئله کلی وسیله شکستم  با این تفاوت که فقط دعوتی های طرف منو اینجوری میکرد  من ...

شوهر منم دعوتی طرف من اینجور بود.. عروسی خواهر زاده ش مارو دعوت نکردن.. رفتن تالار دیدن چقدر ضایع اینا اصلا مهمون نبردن حساب کن از سالن زنگ زدن بیاین دیگه ما منتظریم.. گفتم چه خبره مگه.. بیاین عروسی فلانیه..شوهرمم سرکار بود بهش زنگ زدن یه جور خودشو رسوند پاشو بریم عروسیه.. باورت میشه من موهامو خشک نکردم رفتم عروسی.. حالا کس وکار من از یه سال قبل بگن میگه نه دیر گفتن من امادگی ندارم.. یا پاگشای پسرم خونه مامانم نیومد گفت من خبر ندارم درصورتیکه خیلی ام خوب خبر داشت دراین حد عوضیه..