2777
2789
عنوان

بچه ها من چی پیام بدم یا اصلا ندم خودش میده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم روز تولدش پیام بده الان نه . ولی اینو بهت بگم زنگ و پیام اینقدرا هم مهم نیست دوست داشتن از ته دل مهمه عمل کردن مهمه خوبه مثل پسرای بیکار دم به دقیقه پیام بده زنگ بزنه الکی محبت کنه اما از ته دل نباشه بعدشم اوایل رابطه زنگ و پیام زیاده یکم که بگذره کمتر میشه اگه واقعا پسر خوبیه بخاطر این مورد که اهمیت چندانی نداره ولش نکن 

میدونم سخته ولی احساسی تصمیم نگیر ، اگر فکر میکنی میتونی با مشکلات اون آقا کنار بیای و میتونی با زنگ ...

میدونی استارت این دعوا از شنبه بود من گفتم تو به من دیگه توجه  نمیکنی 

اینم کلی قبول کرد و معذرت خواهی کرد 

بعد دو سه روز  دو باره اومی بود زنگ میزنم ولی منم توی مدت هنوز اعصبانیت امو داشتم حرسی شده بودم 

میخواستم اونم ناراحت شه 

دو شب پیش گفتم تو توی این مدت منو نادیده گرفتی 

نمیتونیم رفتار کنیم انگار چیزی نشده 

بعد من الان پیام بدم خب این باز میره روی تنظیمات اولیه 

دیکه بدتر میشه و اصلا توجهی نمیکنه 

به نظرت همون تولدش پیام بدم ؟

نپرسیدی ازش چرا اینجوری سرد شده؟  خودت نمیتونی حدس بزنی دلیلش چی بوده؟

اره چون 

دو سه تا از کارمنداش استعفا داده بودن اینم دنبال این بود  اونارو جایگزین کنه 

ولی نمیدونم 

من برام سخت بود دو ماه این مدلی شده بود داشتم دیوونه میشدم

قبل اینکه هر اقدامی کنی اول با خودت فکر کن ببین میتونی شرایطش رو واقعا قبول کنی 

ازدواج هم کنید نمیتونه از پدر و مادرش جدا بشه، اولویت اول زندگیش قطعا اونان به خصوص که میگی خواهر نداره باید مثل دختر باشی برا پدر مادرش 

میتونی این چیزا رو قبول کنی؟؟ 

به نظرم پیام نده... مخصوصا اگر خودت فروردینی هستی چون بهمن و فروردین عاقبت ندارن😅 ولی در کل حرف ز ...

من خردادم 😑😂 

به نظرت 

میده ؟ اگر واقعا منو بخواد پیام میده ؟

حس میکنم خیلی بد حرف زدم 

اره چون  دو سه تا از کارمنداش استعفا داده بودن اینم دنبال این بود  اونارو جایگزین کنه&nbs ...

دختر خوب تو که اینا رو میدونستی چرا شاکی شدی آخه 

مردا اینجوری ان سرشون گرم مشکلات بشه نمی تونن خیلی برا طرف مقابلشون وقت بزارن و طبیعیه 

صبر میکردی ببینی بعد حل شدن این مشکل بازم آنقدر سرد یا نه 

قبل اینکه هر اقدامی کنی اول با خودت فکر کن ببین میتونی شرایطش رو واقعا قبول کنی  ازدواج هم کنی ...

واقعا نمیدونم  

خب من که دیوونه نیستم ولی خودش میگفت سعی میکنم تعادلمو حفظ کنم 

همش دارم خودمو گول میرنم 😑

من خردادم 😑😂  به نظرت  میده ؟ اگر واقعا منو بخواد پیام میده ؟ حس میکنم خیلی بد حرف زد ...

منتظر پیام اون نباش اصلا 

اینجور که تو صحبت کردی عمرا بهت پیام بده 

بد دلش رو شکوندی با حرفات یه غروری داره مرد نباید اینجوری باهاش صحبت میکردی 

واقعا نمیدونم   خب من که دیوونه نیستم ولی خودش میگفت سعی میکنم تعادلمو حفظ کنم  همش دارم ...

ببین تو هنوز نمی دونی خودت با زندگی چند چندی 

الان وابسته شدی بهش 

بشین تا روز تولدش قشنگ فکراتو کن اگه واقعا نمی تونی با شرایطش کنار بیایی الکی بهش پیام نده دل اون بنده خدا رو خوش کن که مطمئنم بعدش دوباره دلش رو میشکونی 

منتظر پیام اون نباش اصلا  اینجور که تو صحبت کردی عمرا بهت پیام بده  بد دلش رو شکوندی با ...

خب یه جوری بشه خودمم خار و ذلیل نکنم 

بگه من سلامت  روانی ندارم 

یه روز یه چیز میگم فرداش یه چیز دیگه